به گزارش آرانیوز از کیش، ابراهیم رستم گورانی روز چهارشنبه در نشستی در همین رابطه به خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 84 هتل، با ظرفیت 12 هزار تخت و 130 اقامتگاه بومگردی در روستاهای جزیره قشم با ظرفیت 4 هزار تخت برای پذیرایی از گردشگران آماده شده است.
وی شمار اقامتگاه و مراکز خدماتی جزیره قشم در فصل گردشگری را 300 واحد اعلام کرد و گفت: 14 بوستان اقامتی در سراسر جزیره برای اسکان موقت گردشگران آماده شده و 160 چشمه سرویس بهداشتی جدید در این بوستان نصب میشود.
مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم خاطرنشان کرد: در نیمه نخست امسال بیش از 2 میلیون گردشگر به جزیره سفر کرده اند و پیش بینی میشود تا پایان امسال این شمار به بیش از 5 میلیون نفر افزایش یابد.
براساس این گزارش، شهرستان قشم 19 اسکله مسافری، تجاری و گردشگری دارد.
سفر به قشم از سه مسیر هوایی (فرودگاه بینالمللی قشم)، زمینی (سفر با خودروهای شخصی و عمومی از طریق اسکله پهل بندرعباس به اسکله لافت جزیره قشم توسط شناورهای لندینگ کرافت) و دریایی ( از اسکله شهید حقانی بندرعباس به اسکله شهید ذاکری شهر قشم) امکانپذیر است.
نگاهی به جاذبههای گردشگری قشم
براساس آمارهای اعلام شده، نیمه دوم هر سال به خصوص بهمن و اسفند و همچنین ماههای فرودین و اردیبهشت جمعیت بسیار قابل توجهی حتی دو تا سه میلیون مسافر و گردشگر داخلی برای استفاده از این ظرفیتهای گردشگری قشم به این منطقه سفر میکنند.
از جاذبههای طبیعی قشم میتوان به جنگل حرا، جزیره هنگام، جزایر ناز، دره ستارگان،کورکوراکوه، بام قشم، دره تندیس، چاهکوه، غار نمکدان، خلیج لاک پشتهای پوزه عقابی و دولاب اشاره کرد.
از جاذبه های تاریخی این جزیره نیز میتوان به لافت، چاههای طلا، مسجد جامع قشم، سد پیپشت، اسکله باسعیدو، کارگاه لنجسازی، قلعه پرتغالیها و مسجد برخ در روستای کوشه اشاره داشت.
پلاژ ساحل طلایی با چشم اندازی بی نظیر و رویایی یکی از زیباترین ساحلها با ماسههای نرم و آبی زلال و درخشان است که به رستوران و واحدهای اقامتی مجهز است، مسجد با شکوه روستای رمچاه و مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی خلیج فارس در کیلومتر 15 ساحل جنوبی با مرکز پرورش گلهای مینیاتوری، قارچهای خوراکی رنگی و ارکیدههای زیبا از دیگر دیدنیهای این جزیره به شمار می رود.
ژئو سایت دره ستارهها مجموعهای اعجاب انگیز از پدیدههای زمین شناسی، غول سنگها و کوه سرها در روستای برکه خلف، جزایر ناز در کیلومتر 22 ساحل جنوبی که هنگام مد آب دریا باید با قایق به این جزیره کوچک رفت ولی هنگام جزر میتوان پای برهنه قدم زنان تا جزیره ناز رفت و به دوردستها نگریست و سر تعظیم در برابر خالق این همه زیبایی فرود آورد.
شیب دراز، هنگام و کندالو از جمله مناطق گردشگری است که همه ساله پذیرای خیل عظیمی از گردشگران دریایی برای دلفین نگری است و بنادر لافت، گورزین، دهخدا، سهیلی، طبل و گوران نیز از دیگر مناطق برخوردار هستند که چشم هر طبیعت دوستی را به منظور بهرهگیری از اکوسیستم طبیعی و زیست بوم گیاهی و جانوری از جمله جنگلهای حرا که زیستگاه انواع پرندگان، آبزیان و دوزیستان است را به خود جلب میکند.
جنگل حرا که در شمال غرب جزیره قشم خودنمایی میکند، از جنگل های پنجگانه استان هرمزگان و یکی از ذخیرهگاه های زیست کره ایران به شمار میرود به دلیل شرایط اکولوژی مناسبی آن زیستگاه انواع پرندگان، آبزیان و دوزیستان است.