به گزارش آرانیوز از ساری، عباسعلی وفائینژاد در کارگروه آرد و نان استان اظهار داشت: مصرف آرد در مازندران 9 ماهه پارسال 277 هزار تن بوده و این در حالی است که مصرف آرد در 9 ماهه امسال به 282 هزار تن افزایش یافته است.
وی افزود: با اینکه مصرف آرد در 9 ماهه امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال 5 هزار تن بیشتر شده است و از سوی دیگر با توجه به ورود مسافران و نیاز به آرد بیشتر، خوشبختانه در تامین آرد مورد نیاز خبازیها مشکلی نداریم.
وفایینژاد به ذخیره استراتژیک گندم مازندران اشاره کرد و گفت: میزان گندم استراتژیک در استان 131 هزار و 931 تن است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران تصریح کرد: تاکنون 194 هزار و 153 تن گندم وارد استان شده و برای نخستین بار 75 هزار و 632 تن گندم به صورت ریلی وارد شده است.
وی حجم گندمی که بهصورت جادهای وارد مازندران شده را 118 هزار و 521 تن اعلام کرد و ادامه داد: بیش از 82 درصد از گندم استان در سال 1402 از گندمهای کیفی بوده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: سیاستهای طرح هوشمندسازی از اسفند پارسال در مازندران اجرا شد و در نحوه عملکرد خبازان و تراکنشهای متعارف و غیرمتعارف موضوعاتی وجود دارد که باید مدیریت شود.
وفائینژاد مدیریت نانوایان متخلف را با اهمیت دانست و افزود: مدیریت صحیح نانوایان برای اینکه با کاهش سهمیه منطقهای مواجه نشوند و مردم منطقه نیز با مشکل تامین نان مواجه نشوند ضروری است.
پخت نان سالم و کامل با نظارت دانشگاه علوم پزشکی
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: دانشگاه علوم پزشکی با اجرای مصوبه کمیسیون اصل 90 موضوع پخت نان را پیگیری میکند و در دو ماه آینده واحدهای نانوایی به صورت نمادین نان کامل و سالم پخت کرده و در اختیار مردم قرار میدهند.
وفایینژاد با بیان اینکه بحث تامین گندم از مباحث مهم در استان بوده و وضعیت تامین گندم در مازندران مناسب است، افزود: تا اردیبهشت سال آینده موجودی کامل و کافی گندم در مازندران داریم.
وی با بیان اینکه در تامین گندم کیفی نهایت برنامهریزی انجام شده، تصریح کرد: مازندران از استانهای مصرف کننده گندم و آرد است و فقط 20 درصد از گندم مورد نیاز در استان تولید میشود و بقیه گندم مورد نیاز از سایر استانها وارد میشود.