به گزارش آرانیوز از ایلام، علی نیکونهاد با اشاره به اهمیت بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام اربعین حسینی، اظهار داشت: از ابتدای اجرای خدمات بهداشتی در سراسر استان، 16 هزار و 862 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع غذا انجام شده ست.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام افزود: در این راستا 12 هزار و 817 کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شد.
وی گفت: همچنین در این مدت 307 مورد نمونهبرداری از مواد غذایی نیز صورت گرفته است.
نیکونهاد تصریح کرد: تعداد 220 نفر نیروی بهداشتی که اغلب مراقبین سلامت که شامل کارشناسان بهداشت عمومی و محیط، کارشناسان مامایی و تعدادی کارشناس روان بودند که کارشناسان بهداشت محیط در سطح مراکز تهیه و توزیع و موکبها و نظارت بر توزیع منابع آب فعالیت کردند و همکاران مبارزه با بیماریها در مرکز سندرمیک، مراقبتهای مرزی را انجام دادند که بیشتر پیگیر بیماریهای تنفسی از جمله انفلوانزا و کووید و گوارشی بودند.