کد خبر: ۱۲۶۵۶۵
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۸
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: تامین امنیت در مرزها صرفا با اقدامات بازدارنده محقق نمی شود بلکه می توان با ایجاد رونق و شکوفایی اقتصادی به سمت ایجاد امنیت پایدار حرکت کرد.

تامین امنیت پایدار در مرزهای مشترک در گرو افزایش تعاملات اقتصادی است

فداحسین مالکی در گفت و گو با خبرنگار آرانیوز در رابطه با اهمیت چگونگی تامین امنیت در مرزهای کشورمان با همسایگان، گفت: ایران اسلامی با پانزده کشور مرز مشترک زمینی و دریایی دارد لذا نحوه تامین امنیت در هر مرز مشترک ارتباط مستقیمی با شرایط آن منطقه و روابط دوجانبه دارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر این اساس نظام اسلامی و دولت برای تامین امنیت بر تعامل مشترک با همسایگان تاکید دارد لذا مشاهده می شود گروه های دوستی پارلمانی کشورمان با اکثریت نمایندگان کشورهای همسایه در تعامل بوده و درصدد افزایش سطح همکاری در بخش های مختلف است.

وی ادامه داد: به عنوان مثال در مرزهای شرقی عموما شاهد بروز مشکلات از سوی تروریست ها بوده ایم اما با اقدامات مشترک میان تهران و اسلام‌آباد توانستیم به سمت انسداد برویم و در بخش هایی نیز فنس ایجاد کنیم که همه این اقدامات سبب تامین امنیت در این نواحی مرزی می شود.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم افزود: در این میان نباید فراموش کرد که تامین امنیت در مرزها صرفا با اقدامات بازدارنده محقق نمی شود بلکه می توان با ایجاد رونق و شکوفایی اقتصادی به سمت ایجاد امنیت حرکت کرد؛ بر این اساس باید به سمت تقویت گذرگاه ها و بازارچه های مرزی و احداث شهرک های صنعتی حرکت کنیم.

مالکی با اشاره به اینکه همه کارشناسان اعتقاد دارند که مرزها همواره دارای فرصت هستند اما تهدید خیر، تصریح کرد: در واقع افزایش سطح تعاملات اقتصادی می تواند امنیت پایدار برای کشورهای همسایه ایجاد کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: به عبارتی می توان با سرمایه گذاری های مشترک، علاوه بر اشتغالزایی و بهبود معیشت مرزنشینان، از ظرفیت مردمان ساکن در این نواحی نیز برای ایجاد امنیت پایدار بهره برد./

نظرشما
پربازدیدها
آخرین اخبار