به گزارش آرانیوز ازبندرعباس، علی جامعی با بیان اینکه در ایام نوروز به طور متوسط روزانه 180 تن مرغ گرم در استان توزیع میشود، افزود: برنامه ریزی مناسب جهت تامین و توزیع کالاهای اساسی صورت گرفته و در فروشگاههای زنجیره ای و تعاونی های مصرف کارکنان تعاونی های روستایی، فروشگاههای امین در حال عرضه است و به طور مستمر توسط کارشناسان توسعه بازرگانی و تیم های بازرسی ونظارت سازمان جهاد کشاورزی پایش و رصد می شود.
وی با اشاره به توزیع کالاهای اساسی از ابتدای ماه رمضان خاطرنشان کرد: تاکنون 600 تن برنج، 300 تن شکر، مرغ منجمد 960 تن، گوشت منجمد200 تن، گوشت گرم نرخ دولتی 72 تن و مرغ گرم به میزان 4هزار و 590 تن توزیع شده است.
جامعی اظهارداشت: تعداد مراکز عرضه کالاهای اساسی در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 60 درصد افزایش داشته و از 140 فروشگاه به 350 فروشگاه درسطح استان با هدف تسهیل دسترسی مردم به مراکز عرضه افزایش یافته است.
وی همچنین یادآور شد: از عید فطر به مدت سه روز درکلیه شهرستانها مراکز عرضه کشیک تعیین و در مرکز استان تعداد 28 فروشگاه اعم از فروشگاه های زنجیره ای، تعاونی مصرف کارکنان و فروشگاههای تعاونی روستایی وسایر فروشگاههای منتخب توزیع کالاهای اساسی برای دسترسی مردم به مواد پروتئینی و غذایی در شهر بندرعباس در ایام تعطیلات بصورت کشیک فعالیت خواهند داشت.
مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی هرمزگان اضافه کرد: از ابتدای سال قبل تاکنون میزان توزیع کالاهای اساسی 54 هزار و 156 تن بوده است که نسبت به مدت مشابه قبل 26 درصد رشد داشته است.
وی همچنین یادآور شد: در سال گذشته با هدف ثبات در تامین،توزیع و عرضه 48جلسه کمیته امنیت غذایی، 12 جلسه کارگروه توسعه بازرگانی و 41 جلسه کارگروه بازاررسانی و قیمت گذاری محصولات کشاورزی برگزار شده است.