کد خبر: ۱۲۱۵۷۷
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱
مولوی نایب رئیس کمیسیون آموزش ملت در مورد کودکان جامانده از تحصیل در کشور،به خبرنگار آرانیوز گفت:فقر یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های جاماندن از تحصیل است، استان‌هایی که دهک‌های پایین‌تری از جامعه را دارند، بیشتر با این موضوع روبرو هستند.

چرا خوزستان بیشترین بازماندگی و ترک تحصیل را دارد؟/اکثریت مدیران خوزستانی فقط ماشین امضا هستند/از آموزش پرورش خوزستان   نه آموزش دیدیم  نه ارتقای شاخص ها

مولوی نایب رئیس کمیسیون آموزش ملت در مورد کودکان جامانده از تحصیل در کشور،به خبرنگار آرانیوز گفت: فقر یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های جاماندن از تحصیل است، استان‌هایی که دهک‌های پایین‌تری از جامعه را دارند، بیشتر با این موضوع روبرو هستند. طبق گزارش مرکز آمار ایران در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ در مقاطع تحصیلی مختلف، آمار بازماندگان از تحصیل به ۹۲۹ هزار و ۷۹۸ نفر رسیده است. وجود ۸۴ هزار جامانده از تحصیل خوزستان طی سال تحصیلی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۳، جنوبی‌ترین استان کشور در رتبه‌های اول و دوم بازماندگان از تحصیل قرار داده است، قطعا چنین پدیده‌ای در سیستم آموزشی بسیار مخرب خواهد بود. نرخ تکرار پایه در استان خوزستان چندان مطلوب نیست. حوزه تعلیم و تربیت به ویژه در مناطق محروم و حاشیه‌ای کشور باید به صورت ویژه دیده شود، اگر باور داریم مسیر توسعه کشور از آموزش آن کشور می‌گذرد باید این مهم را از سر زبان‌ها در قالب عمل بیاوریم.

نظرشما
پربازدیدها
آخرین اخبار