روزنامه نیجریهای «پالس» در مطلبی به معرفی خطرناکترین مرزهای جهان پرداخته است. در این گزارش آمده است: مرز یک کشور آن را از کشورهای همسایه متمایز میسازد و امن نگه میدارد. با این وجود، برخی از مرزها مناطق جنگی هستند که در آن افراد زیادی کشته شدهاند.
با این وجود، برخی از مرزها مناطق جنگی هستند و در آن افراد زیادی جانشان را از دست دادهانددر ادامه به معرفی خطرناکترین مرزهای جهان خواهیم پرداخت:
مرز ۲۵۷ کیلومتری بین کره شمالی و کره جنوبی به عنوان منطقه غیرنظامی کره شناخته میشود. این مرز توسط نیروهای نظامی، سیم خاردار و مین محافظت میشود. صدها نفر در جریان درگیری بیش از شش دههای سالیان گذشته جان خود را در این مرز از دست دادهاند. منطقه غیرنظامی کره به عنوان یک منطقه حائل ایجاد شد تا دو کشور را از یکدیگر ایمن نگه دارد. هر کسی که از مرز عبور کند هدف تیراندازی قرار میگیرد.
مرز دو کشور هند و پاکستان یک منطقه مرگبار ۲۸۹ کیلومتری است که به شدت محافظت میشود و تنها مرز قابل مشاهده از فضا به دلیل حجم بالای لامپهای فشار قوی در آن است. از سال ۱۹۴۷ میلادی به این سو، بیش از ۵۰ هزار نفر در جریان وقوع سه جنگ میان آن دو کشور کشته شدهاند.
سوریه و اسرائیل از زمانی که بریتانیا در دهه ۱۹۲۰ مرزی را بین آن دو ترسیم کرد با یکدیگر اختلاف دارند. سوریه و اسرائیل چندین بار بر سر سرزمینهای مختلف با یکدیگر جنگیدهاند. از زمان آغاز جنگ داخلی سوریه، این مرز شاهد افزایش خشونت بوده و اکنون به یک منطقه جنگی زنده تبدیل شده است.
از سال ۱۹۹۸ میلادی به این سو ۸۰ هزار مهاجر غیرقانونی در تلاش برای عبور از مرز مکزیک و ایالات متحده آمریکا اغلب در جریان عبور از مناطق بیابانی و زمینهای صخرهای جان خود را از دست دادهاند.
این مرز ۳۲۰۰ کیلومتری بیشترین تعداد عبور سالانه در سطح جهان را دارد. ۵۰۰ هزار مهاجر به طور غیرقانونی از آن مرز عبور میکنند که سالانه باعث جانباختن چند صد نفر میشود.
این منطقه به دلیل قاچاق مواد مخدر و برخوردهای خشونتآمیز بین پلیس و گروههای تبهکار شناخته شده است. خوارز با جمعیتی بالغ بر ۱۵۱۲۴۵۰ نفر پرجمعیتترین شهر در ایالت چیهواهوا مکزیک است. خوارز بدترین شهر برای زنان در مکزیک قلمداد شده، زیرا خشونت علیه زنان در آن ناحیه طی سالیان متمادی به طور چشمگیری افزایش یافته است.
در حال حاضر، خوارز با نرخ قتل حدود ۱۰۳.۶۱ قتل در هر ۱۰۰۰۰۰ نفر سومین شهر خطرناک جهان قلمداد میشود. خوارز در گذشته با کلابهای شبانه، منطقهای برای ساکنان شهر ال پاسو در ایالت تگزاس آمریکا بود، اما افزایش نرخ جرم و جنایت آن منطقه در سالیان اخیر منجر به فروپاشی صنعت گردشگری در آنجا شده است.
مرز ۱۷۶۹ کیلومتری یمن و عربستان سعودی بیش از ۶۵ سال محل خشونت و مرگ بوده است. عربستان سعودی با افزایش قاچاق تسلیحات، عبور و مرور تروریستهای القاعده و پناهجویان اقتصادی از آن مرز مواجه بوده است. این موضوع باعث شد تا سعودیها تصمیم به ساخت دیوار مرزی بگیرند، اما یمن به این موضوع اشاره کرده که این اقدام برخلاف حقوق چرای چوپانان آن کشور است. در یکی از روزهای مارس ۲۰۱۵ میلادی، ۱۵ موشک و خمپاره از یمن به سوی عربستان سعودی شلیک شد. این اقدام منجر به جنگی طولانیمدت شد که در جریان آن ۶ هزار شهروند غیر نظامی و نظامی کشته شدند.