کد خبر: ۱۳۱۲۲۴
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۲
استاندار مازندران گفت: تولید پایدار، اشتغال مؤثر و توسعه زیرساخت‌ها بدون سرمایه ممکن نیست.
کلیدواژه‌های توسعه مازندران از زبان استاندار

به گزارش آرانیوز  از ساری، مهدی یونسی‌رستمی، استاندار مازندران، در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، ضمن تأکید بر ضرورت هم‌افزایی بخش‌های مختلف اقتصادی، اظهار داشت: در شرایط فعلی، توسعه پایدار استان بدون سرمایه‌گذاری هدفمند، نظارت مستمر و همکاری صنعت و دولت امکان‌پذیر نیست.

وی در این جلسه با اشاره به ضرورت هم‌افزایی نهادهای دولتی و بخش خصوصی، خواستار ارتباطی مستمر و مؤثر برای مواجهه با چالش‌های پیش‌رو شد. 

یونسی حل مشکل برق استان، اصلاح بخشنامه‌های مالیاتی و بیمه‌ای، و پاسخ‌گویی به دغدغه‌های فعالان اقتصادی را از محورهای این نشست عنوان کرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های محدود سدهای موجود در استان اظهار کرد: در سدهایی که در استان اختیار داریم که در مجموع 420 میلیون متر مکعب ظرفیت دارند. اگر منابع مالی کافی داشتیم، می‌توانستیم با اجرای یک لایه خطی در سطح، حجم  را تا 15 برابر افزایش دهیم.

استاندار افزود: برای نخستین بار توانستیم تولید برق استان را به 1800 مگاوات افزایش برسانیم. با برگزاری نشست‌هایی با شرکت‌های صنعتی، پیشنهاد کردیم که در صورت تأمین هزینه تعمیرات، برق تولیدشده به صورت مستقیم در اختیار صنایع قرار گیرد. هدف، ایجاد امنیت انرژی پایدار برای تولید است.

او با بیان اینکه ثبت رسمی سرمایه‌های صنعتی برای جلوگیری از تضعیف اشتغال الزامی است، تصریح کرد: سرمایه باید در قالب ساختار قانونی وارد چرخه تولید شود تا تضمین پایدار برای مشاغل ایجاد گردد.

در ادامه، یونسی‌رستمی از برخی ضعف‌ها در حوزه حمل‌ونقل بندری انتقاد کرد و گفت: آیا قابل تصور است که بندرعباس با آن ظرفیت، به‌واسطه سوءمدیریت سهامداران ناکارآمد دچار مشکل شود؟ چرا سال گذشته کشتی‌ زیادی وارد بندر نشد اما امسال تا کنون 400 کشتی پهلو گرفته‌اند و هم‌اکنون 13 کشتی در حال تخلیه بار هستند.

وی با تأکید بر نقش دولت به عنوان سیاست‌گذار نه مداخله‌گر، خاطرنشان کرد: دولت نباید مستقیماً وارد امور اقتصادی شود، بلکه وظیفه آن سیاست‌گذاری کلان است. با این حال در مواردی برای جلوگیری از فروپاشی انسجام اقتصادی مجبور به دخالت هستیم.

استاندار مازندران، گفت: ما 1958 پروژه نیمه‌تمام داریم که توسط دولت آغاز نشده‌اند بلکه بخش خصوصی آن‌ها را آغاز کرده است. با وجود صرف صدها هزار میلیارد تومان، به دلیل ضعف مدیریتی، این پروژه‌ها به سرانجام نرسیده‌اند.

دی افزود: برخی افراد با استفاده از نام‌های دیگر، موفق به دریافت مجدد تسهیلات شده‌اند. این در حالی‌ست که منابع مالی کشور متعلق به مردم است و نباید با بی‌تدبیری مصرف شود.

 در بخشی از این جلسه، جوانی از فعالان حوزه انرژی پیشنهاداتی در خصوص تأمین برق استان مطرح کرد. استاندار ضمن استقبال از مشارکت بخش خصوصی در تولید انرژی، اعلام کرد: هر میزان برق که تولید شود، چه مگاوات و چه کیلووات، دولت آن را خریداری خواهد کرد.

در ادامه نشست، موضوعات مربوط به مالیات و بیمه بررسی شد و استاندار تأکید کرد: بخشنامه‌های دولت در این حوزه کاملاً واقعی و به‌روز بوده‌اند و برخی اعتراض‌ها وارد نیست.

 وی افزود: پس از اصلاحات صورت‌گرفته در بخشنامه‌ها طی سه ماه گذشته، نسخه نهایی به تصویب رسیده و اجرای آن را دستور داده‌ام.

 
نظرشما
پربازدیدها
آخرین اخبار