سعید نورالهی در گفتوگو با آرانیوز در اراک، با اشاره به تعداد پروندههای وارده به شعب تعزیرات حکومتی استان در بازه زمانی شش ماهه از ابتدای اردیبهشت ماه تا پایان مهر ماه، اظهار داشت: تعداد پروندهها وارده به تمامی شعب تعزیرات حکومتی در استان 6 هزار و 149 فقره بوده که از این تعداد 5 هزار و 946 فقره رسیدگی و منتج به صدور حکم شده است و درصد عملکرد در این بخش 96.8 درصد است.
وی افزود: از تعداد پروندههای واصله نیز برای 4 هزار و 311 فقره حکم محکومیت لحاظ شده و 822 فقره پرونده با صدور حکم برائت مواجه شده است، میزان محکومیت ریالی در آرای صادره نیز 3 هزار و 515 میلیارد ریال است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی تصریح کرد: ضابطین تعزیرات حکومتی نیز سازمان جهاد کشاورزی، سازمان صمت، اتاق اصناف، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و برخی مراجع دیگر است که به طور مشخص از تعداد پروندههای رسیدگی شده در شعب تعزیرات حکومتی یکهزار و 842 فقره گزارش مربوط به سازمان جهاد کشاورزی است.
نورالهی ادامه داد: همچنین یک هزار و 228 فقره گزارش از اداره صمت استان، 776 فقره گزارش از اتاق اصناف، 598 گزارش از نیروی انتظامی و 497 فقره گزارش از دانشگاه علوم پزشکی واصل شده که تحت رسیدگی قرار گرفتهاند.
وی با اشاره به متوسط مدت زمان رسیدگی در احکام صادره عنوان کرد: با توجه به اینکه فاکتور سرعت رسیدگی در مراجع قضایی بسیار مهم است، خوشبختانه در این بخش توفیقات خوبی وجود داشته به طوری که متوسط زمان رسیدگی در حوزه کالا و خدمات 11.5 روز، در حوزه پروندههای قاچاق کالا و ارز 19.6 روز و در بخش بهداشت؛ دارو و درمان 10.88 روز است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی بیان کرد: بیشترین تخلفات در مدت شش ماه رسیدگی به پروندههای واصله به تعزیرات حکومتی نیز به ترتیب تعداد نیز گرانفروشی با 948 مورد رسیدگی، عدم درج قیمت یا نصب نرخنامه 764 مورد رسیدگی، عدم رعایت نظامات و مقررات صنفی به ویژه نانواییها به علت عدم رعایت مقررات مربوط به استفاده از کارتخوانهای جدید نیز 735 مورد و حمل کالای قاچاق 534 مورد تحت رسیدگی قرار گرفته است.