به گزارش آرانیوز از خرمآباد، سید عماد شاهرخی، ظهر امروز در جلسه همافزایی صنایع کوچک لرستان، اظهار داشت: 250 واحد صنایع تبدیلی در این استان به بهرهبرداری رسیده است که بیشترین این صنایع در شهرستانهای خرمآباد، بروجرد و دورود است.
وی با بیان اینکه از صنایع تبدیلی در لرستان، 184 واحد فعال و 66 مورد غیرفعال است، افزود: 274 واحد صنایع تبدیلی و غذایی با بیش از 15 درصد پیشرفت فیزیکی در سطح این استان وجود دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: نقدینگی، تضمین مالی و بانکی، تورم، کندی تهیه ماشینآلات بهدلیل تحریمها، بالا بودن هزینههای گمرکی برای صادرات، تلاطم در بازار واردات و نبود برنامهریزی منسجم از چالشهای پیش روی صنایع تبدیلی و غذایی این استان است.
وی با تأکید به اینکه لازم است تا سرمایهگذاری به شهرستانهایی که کمترین سرمایهگذاری را دارند، هدایت شوند، بیان کرد: ما باید برنامه و آسیبشناسی را برای واحدهای راکد و نیمهفعال انجام دهیم.
شاهرخی با بیان اینکه قرارگاه اشتغال استانهای زاگرسنشین فرصتی استثنایی برای واحدهای نیمهتمام با 60 درصد پیشرفت فیزیکی است، گفت: هدفگذاری برای طرحهای بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشیم و منابع لرستان را به این حوزه هدایت کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با تأکید به اینکه 29 واحد فعال حوزه کشاورزی در شهرکهای صنعتی این استان وجود دارد، گفت: پنج واحد از 11 طرح کشاورزی دارای بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی است و 6 طرح نیز به بهرهبرداری رسیده است.