به گزارش آرانیوز از خرمآباد، علی سالاروند، ظهر امروز، در جشنوارۀ ملی تجلیل از خانههای محیطزیست برتر در لرستان، گفت: خانههای محیطزیست بزرگترین مردمیسازی محیط زیست و نیازمند جهاد تبیین است.
او با بیان اینکه نخستین خانۀ محیطزیست لرستان سال 1400 راهاندازی شدهاست، اضافه کرد: حدود 2000خانۀ محیطزیست در کشور راهاندازی شدهاست.
مدیرکل حفاظت محیطزیست لرستان با اشاره به همکاری 40هزار دانشآموز و فرهنگی با محیطزیست یادآور شد: 600خانۀ محیطزیست در این استان فعال است.
سالاروند با تأکید به اینکه خانههای زیستمحیطی بزرگترین مردمیسازی در قالب اصل 50 هستند، یادآور شد: محیطزیست وظیفهای همگانی است و خانههای محیطزیست نیاز به ساماندهی دارد.
او تأکید به لزوم مشارکتهای مردمی برای حفاظت از محیطزیست خاطرنشان کرد: آموزشهای مردمی برای نگهداری از عرصههای طبیعی را بین روستاهای دوردست و عشایر نیز ارائه دادهایم.
مدیرکل حفاظت محیطزیست لرستان با اعلام اینکه خانههای محیطزیست حلقه میانی دولت و محیطزیست هستند، اذعان کرد: ما باید این خانهها را برای اقدامات بیشتر ترغیب کنیم.
سالاروند با بیان اینکه لرستان اولین استانی بود که هوشمندسازی مناطق حفاطتشده را انجام داد، گفت: احداث نخستین خانۀ فناور محیطزیست، هوشمندسازی مناطق، فعالسازی مجمع خیران حفاطت از محیطزیست، ایجاد سایت احیای گوزن زرد ایرانی از اقدامات انجامشده است.
او ادامه داد: ما آمادگی واگذاری سایت پرندهنگری و واگذاری سه محوطۀ قرق اختصاصی و موزه تنوع زیستی در بام لرستان با 35درصد پیشرفت فیزیکی را به بخش خصوصی داریم.