به گزارش آرانیوز از کرمانشاه، به نقل از روابط عمومی هیئت والیبال استان کرمانشاه، بوچانی گفت: از ابتدای کار توجه به والیبال بانوان و رشد و توسعه والیبال در مقطع پایه در دستور کار قرار گرفت و به همین دلیل در حوزه بانوان از کارشناسان حرفهای استفاده شد و مربیان خوب و بنامی در استان کار خود را آغاز کردند.
وی با اشاره به اینکه تیم خوبی در استان تشکیل شده است عنوان کرد: از ابتدای سال با تشکیل کارگروه تلاش شد تقویم و چارچوب مناسبی تنظیم و در راستای آن حرکت شود و برنامهها در حوزه مسابقات و اقدامات فرهنگی به خوبی پیش رفته است.
رئیس هیئت والیبال استان کرمانشاه با بیان اینکه برای مناسبتهای مختلف مسابقاتی در نظر گرفته شده است گفت: در گذشته کمبود برگزاری مسابقات در شهرستانها احساس میشد اما به مناسبت سالروز عملیات بازی دراز و مرصاد مسابقاتی در سرپلذهاب و اسلامآباد غرب برگزار شد.
بوچانی با اشاره به اینکه نخستین سفر شهرستانی ما به دورترین نقطه استان در ثلاثباباجانی بود افزود: در سفرهای شهرستانی نقاط ضعف و نیازمندیها مورد توجه قرار میگیرد.
وی عنوان کرد: ما هیئت والیبال را با کمترین بنیه مالی تحویل گرفتیم اما خوشبختانه در مدت 6 ماه بیش از 300 مسابقه در ردههای مختلف برگزار شد.
رئیس هیئت والیبال استان کرمانشاه با بیان اینکه یکی از عواملی که میتواند به رشد ورزش کمک کند برگزاری مسابقات در ردههای مختلف است گفت: استمرار در برگزاری مسابقات به ویژه در شهرستانها مورد توجه بوده است.
بوچانی با تأکید بر تعامل خوب با کارشناسان خبره آموزش و پرورش افزود: چنانچه به دنبال رشد و شکوفایی در ورزش هستیم باید ورزش پایه را در آموزش و پرورش مورد توجه قرار دهیم و در این راستا نشستهایی با مدیران آموزش و پرورش برگزار شده است.
وی با اشاره به تعامل با دانشگاهها، جامعه کارگری و ادارات عنوان کرد: در نشستی که با آموزش و پرورش برگزار شد تفاهمنامههایی منعقد شد و از ظرفیت ورزشی این نهاد به خوبی استفاده شد.
5600 والیبالیست بیمه شده در کرمانشاه وجود دارد
رئیس هیئت والیبال استان کرمانشاه با بیان اینکه 5600 ورزشکار بیمه شده در رشته والیبال در استان وجود دارد که 2200 نفر از بانوان هستند گفت: بسیاری از ورزشکاران بیمه رشته ورزشی را دریافت نمیکنند و با محاسبه این افراد 8000 نفر در این رشته فعالیت دارند و برنامهریزی شده تا پایان سال به 10 هزار نفر برسند.
بوچانی با اشاره به اینکه حدود 1800 نفر ورزشکار در این رشته فعالیت دارند اما بیمه آنها به نام رشته دیگری ثبت شده است عنوان کرد: استان کرمانشاه این ظرفیت را دارد که مربی در سطح ملی و باشگاههای برتر کشور داشته باشد.
وی گفت: برای شرکت در مسابقات قهرمانی کشور امسال بنابر تصمیم فدراسیون مقرر شد باشگاههای خصوصی حمایت کنند اما در استان کرمانشاه هیئت والیبال هزینهها را تقبل کرد.
رئیس هیئت والیبال استان کرمانشاه بیان کرد: برای حضور در مسابقات لیگ برتر حضور اسپانسر سالهاست استان کرمانشاه نه تنها در رشته والیبال بلکه در تمام رشتههای ورزشی بدون حامی است
بوچانی گفت: در مدت کوتاه مسئولیت ما با مراکز مختلفی رایزنی و وعدههایی داده شد اما تاکنون عملی نشده و امید داریم با رایزنیهای نمایندگی در لیگ دسته دو داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در شهر کرمانشاه پنج باشگاه خصوصی در زمینه رشته والیبال فعالیت دارند عنوان کرد: هیئت والیبال استان نیز سالن شهید هادیان را به عنوان خانه والیبال در اختیار دارد و در تمام ایام هفته در اختیار بانوان و آقایان است.
هیچکدام از باشگاههای والیبال قادر به اعزام تیم به مسابقات نیستند
رئیس هیئت والیبال استان کرمانشاه افزود: شکل جدید برگزاری مسابقات والیبال به این صورت است که از هر باشگاه یک تیم میتواند با هزینه باشگاه در مسابقات شرکت کند و هیئت والیبال به عنوان ناظر عمل میکند و متولی اعزام نیست.
بوچانی عنوان کرد: متأسفانه به دلیل مشکلات مالی هیچکدام از باشگاهها قادر به اعزام تیم نبودهاند و یکبار هیئت از طرف باشگاه شهید هادیان تیم اعزام کرد اما فدراسیون دیگر این موضوع را نمیپذیرد.
وی گفت: برای اعزام هر تیم تا مرحله نهایی بیش از 250 تا 300 میلیون تومان اعتبار نیاز است گفت: در استان پنج باشگاه فعال برای بانوان و 11 باشگاه برای آقایان وجود دارد.
رئیس هیبت والیبال استان کرمانشاه افزود: برای اینکه ورزش والیبال در استان به جایگاه واقعی خود برگردد نیاز داریم استانداری و نمایندهها ما را به بخش خصوصی با بنیه مالی خوب مرتبط سازد.
حدود 70 درصد داوران رشته والیبال در استان غیرفعال هستند
بوچانی با بیان اینکه در حوزه آقایان 126 داور در استان وجود دارد که از این تعداد 37 نفر فعال هستند گفت: در حوزه بانوان رشته والیبال 157 داور وجود دارد که 51 نفر از این تعداد فعال هستند که البته حدود نیمی از داوران امسال فعال شدهاند.
وی بیان کرد: در مجموع از 283 داور رشته والیبال در استان 88 نفر معادل 30 درصد آنها فعال هستند که فعالیت آنها نیاز به برگزاری مسابقات دارد.
وی با اشاره به برگزاری دورههایی برای ارتقای اطلاعات داوران استان عنوان کرد: عدم برگزاری مسابقات در سالهای گذشته سبب عدم فعالیت داوران شده؛ بنابراین در مرحله نخست باید برای برگزاری مسابقات برنامهریزی شود.
رئیس هیئت والیبال استان کرمانشاه گفت: در اردیبهشت ماه برای نخستین بار در دهه کرامت با همکاری سپاه برنامه بسیار خوبی در سالن هادیان برای تمام ردههای سنی در دو حوزه بانوان و آقایان برگزار شد.
بازگشت والیبال ساحلی به ورزش کرمانشاه
بوچانی افزود: والیبال ساحلی مدتها در استان فعالیت نداشت اما امسال تجهیزات مورد نیاز این رشته تهیه و احیا شد و اکنون مسابقات ساحلی در تمامی ردهها برگزار میشود و از افق روشنی را پیش رو خواهد داشت.
وی با بیان اینکه رشته والیبال رشتهای بدون درگیری فیزیکی و همراه با تعامل است عنوان کرد: با نشستهایی که در اردیبهشت ماه برگزار شد رشته والیبال در بیشتر شهرستانها فعال است.
رئیس هیئت والیبال استان کرمانشاه گفت: با توجه به ظرفیتی که در استان کرمانشاه وجود دارد میتوانیم در ورزش کشور حرفی برای گفتن داشته باشیم و این نیازمند داشتن حامی مالی است و از شرکتها و کارخانجات درخواست میشود حمایت مالی کنند.
بوچانی با اشاره به اینکه ورزش بهترین راهکار برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است گفت: ورزش والیبال استان این ظرفیت را دارد که قطب خاص برای والیبال کشور باشد و داشتن تیم در لیگ موجبات نشاط اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.