به گزارش آرانیوز:بهروز عمرانی در بازدید از روستای الگن، افزود: برای توسعه بوم گردی در این روستا تفاهم نامه چهارجانبهای ما بین پژوهشگاه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کشور، مؤسسه سفیران امید چاروسا (بنیاد الگن)، ادارهکل میراثفرهنگی استان و شرکت مهندسان مشاور عمارت خورشید با هدف احیای روستای الگن کهگیلویه و بویراحمد و جنگلهای بلوط زاگرس منعقد شده است.
وی ابراز داشت: بر اساس مصوبات این تفاهمنامه از توانگروههای پژوهشی، نیروهای داوطلب و ساکنان بومی روستای الگن و سکونتگاههای همجوار آن در احیای ساختارهای طبیعی، فرهنگی و میراثی طبیعی این روستای استفاده میشود.
رئیس پژوهشگاه وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور از آمادگی خود را برای همکاری در خصوص ثبت روستا در فهرست ملی و همچنین حمایتهای علمی و پژوهشی درباره آموزش و احیای هنرهای سنتی و مطالعات مردم شناسی این منطقه خبر داد و گفت: مرمت بناهای تاریخی و خانههای روستایی منطقه و همچنین فراهم کردن زیر ساختهای لازم گردشگری پایدار و مبتنی بر بوم گردی از دیگر مصوباتی استکه باید حتماً در این منطقه اجرایی شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این بازدید با اشاره به حمایتهای دولت تدبیر و امید در ایجاد زیر ساختهای گردشگری روستایی استان، گفت: خوشبختانه دولت حمایتهای خوبی به توسعه گردشگری روستایی در استان داشته است.
مجید صفایی با بیان اینکه با حمایت پژوهشگاه وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کشور اقدامات خوبی در روستای الگن شهرستان کهگیلویه صورتگرفته است، افزود: با اتمام اقدامات مرمتی و احیای بناهای تاریخی شاهد رشد و شکوفایی صنعتگردشگری در این روستا خواهیم بود.
صفایی تصریح کرد: احیای برخی آداب و رسوم و سنتها، راه اندازی بوم گردی در روستای الگن از دیگر برنامههای مهم ادارهکل در این روستا است.