به گزارش آرانیوز:علی اسلامی پیش از ظهر دوشنبه در جلسه شورای فنی استان اردبیل اظهار کرد: کارگروه نظارت بر اساس شیوهنامههای کشوری و چک لیستهای مشخص هم در حوزه تخصصی و فنی و هم برآوردهای مالی پروژههای عمرانی و نواقصات کار ورود کرده و بارها گزارش خود را به شوری فنی ارائه کرده است.
وی خاطرنشان کرد: کارگروه نظارت نه تنها بزک شورای فنی نیست بلکه با ورود به پروژههای عظیمی همچون پل قدس و تالار شهر اردبیل سعی کرده تا به صورت دقیق و کارشناسی پروژهها را بازدید و ایرادات و اشکالات آن را اعلام کند اما به دلایلی گاه پیشنهادات ما به شورای فنی مورد توجه قرار نگرفته است.
معاون فنی و عمرانی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل گفت: در کنار بیان مشکلات مالی و اعتباری پروژهها که لازمه روند تکمیلی آنهاست ما سعی کردیم تا در بازدید از هر پروژه ایرادات و اشکالات فنی را به صورت شفاف مطرح کنیم تا اعضای شورای فنی در این زمینه تصمیمگیری کنند.
اسلامی ادامه داد: نظام مهندسی در حوزه بتن فعالیتها و تصمیمات خوبی را گرفته است که امیدواریم با اجرایی شدن آنها شاهد ارتقای کیفیت تولید بتن در استان باشیم.
وی تصریح کرد: کمیته آسفالت نیز با محوریت راه و شهرسازی تصمیمات خوبی را در استانداردسازی این محصول گرفته است که قطعاً فعالیت این کمیتهها حول محور آزمایشگاه مکانیک خاک به عنوان عالیترین ناظر در حوزه کیفیتبخشی مورد توجه و دقت نظر است.
معاون فنی و عمرانی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل ادامه داد: ما انتظار داریم آزمایشگاه مکانیک خاک که از محل این ارجاعات منابع درآمدی به دست میآورد دیگر در حوزه نظارت بر آزمایشگاههای استان درخواست هزینه نکند بلکه به نظارت عالیه خود بر آزمایشگاهها و تقویت فعالیتهای اجرایی و عمرانی در این بخش کمک کند.
اسلامی گفت: با تاکید معاون عمرانی استاندار قرار شد آزمایشگاه مکانیک خاک به دور از نگاه مادی و مالی بر آزمایشگاههای استان نظارت کرده و در قالب تفاهمنامهای با وزارت راه و شهرسازی مسئولیت خود را در کمک به کمیته بتن، آسفالت و … به خوبی انجام دهد.
کارگروه نظارت با نگاه نو مأموریتهای خود را انجام دهد
مدیر کل دفتر فنی استانداری اردبیل نیز در این جلسه اظهار کرد: کارگروه نظارت باید از رویه سنتی خود خارج شده و با یک چک لیست جدید و نظارت تخصصی پروژههای عمرانی را مورد رصد قرار دهد.
موسی کنعانپور بیان کرد: بازخورد بازدید از پروژههای فنی بسیار مهم است و کارگروه نظارت بهتر است تا مأموریتها و مسئولیتهای خود را با نگاهی جامعتر انجام دهد.
وی خاطرنشان کرد: پیمانکاران باید از مشورت فنی و تخصصی مشاوران پروژهها استفاده کنند تا کیفیت اجرای پروژه ارتقا یابد.
به گزارش خبرنگار مهر، در این جلسه گزارش کارگروه نظارت از سه پروژه ورزش و جوانان مطرح شد که این پروژهها شامل پیست اسکیت با پیشرفت ۲۵ درصد، احداث خانه تکواندوی اردبیل با پیشرفت ۲۵ درصد و سالن وزنهبرداری اردبیل با پیشرفت ۷۰ درصد مطرح شد که همه این پروژهها به دلیل عدم تأمین اعتبار مالی با تأخیر و تعلل در فرآیند اجرا روبرو شدند که مقرر شد در سال آینده با تأمین اعتبار مورد نیاز شاهد تکمیل و بهرهبرداری از آنها باشیم.