به گزارش آرانیوز:میثم مرادی بیناباج در نشستی صمیمانه با کارکنان حوزه هنری استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: معتقدیم اگر هنر انقلاب امروز بخواهد وجه متمایزی را نسبت به چهل سال گذشته ارائه کند توجه به مزیتهای جغرافیای فرهنگی ایران اسلامی لازمه تحول و پیشرفت آن است.
مرادی بیناباج تصریح کرد: اساساً روایتی که امروز از هنر انقلاب مطرح میشود، معطوف به چهرهها و شخصیتهایی است که یا به پایتخت مهاجرت کردهاند و یا رویدادهایی که در مرکز برگزار میشوند.
وی افزود: ظرفیتها و مزیتهایی که در استانها وجود دارد و چهرهها، سوژهها، منابع هویتی و فرهنگی، هنری، تاریخی که در بستر زیستبوم فرهنگی تاریخی استانها وجود دارد به عنوان عرصههایی که کمتر مورد توجه قرار گرفتهاند میتوانند سرمایه و پیشران اصلی هنر انقلاب در گام دوم انقلاب باشند.
معاون راهبری استانهای حوزه هنری انقلاب اسلامی ابراز داشت: اندیشهورزی، مسئلهمحوری، مردمگرایی، توسعه کنشگران اجتماعی، توسعه مخاطبان و ترویج آثار هنر انقلاب، تربیت و شناسایی هنرمندان انقلاب اسلامی و… از رویکردهای بایسته در دوران جدید تحولی حوزه هنری است.
مرادی بیناباج گفت: وجه تمایز حوزه هنری به عنوان پرچمدار هنر انقلاب، صراحت لهجه و بیان در مقابله با جریان روشنفکری و تحجر و تبیین آرمانهای حقه انقلاب اسلامی است و همین شاخصه، حوزه هنری را تا امروز به عنوان یک نهاد مرجع هنر انقلابی حفظ کرده است، لذا رسالت مراکز استانی حوزه هنری پرچمداری هنر انقلاب در زیستبوم خودشان است. وظیفه ستاد حمایت صددرصدی از نقشه و اهداف طرح تحول استان است.
معاون راهبری استانهای حوزه هنری انقلاب اسلامی در ادامه سفر خود و در دیدار با هنرمندان و فعالان فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: تبار فرهنگی و تاریخی مردم این استان آکنده از دلیری و پایمردی است و خط حماسهآفرینی از حماسه «آریوبرزن» در مقابل سپاه مقدونی تا مبارزه عشایر استان در مقابل جنایتهای با رضا شاه و پهلوی دوم و حضور در دفاع مقدس و حماسه «پد خندق» امتداد داشته است.
مرادی بیناباج با تاکید بر اهمیت بازخوانی موقفهای تاریخ معاصر استان افزود: لازم است روایت مبارزه عشایر با رضاخان و واقعه گجستان که یک ننگ بزرگ برای شاه ملعون در فروردین ۱۳۴۲ بود که در آن عشایر استان در تنگ «گجستان» چند نوبت بمباران شدند، به عنوان مقاطع مهم تاریخی در استان ثبت و ضبط شود و برای این منظور ایجاد نهضت مردمی تاریخی شفاهی برای ثبت خاطرات افراد باقیمانده از آن دوره ضرورت دارد.
مرادی بیناباج در ادامه افزود: اگر این ظرفیتها و مزیتها به درستی شناسایی شود و توافقی بین جریان هنر انقلاب، جریان هنرمندان استان، حوزه هنری و مدیران ستادی آن ایجاد شود، امیدواریم آنچه در چند سال آینده از سیمای هنر انقلاب در کشور دیده میشود، تداعیگر داستانها، چهرهها، رویدادها و تولیداتی از جایجای ایران اسلامی باشد که قبلاً کمتر مورد توجه قرار میگرفته است.
در این جلسه که عصر روز یکشنبه سوم مرداد ماه در سالن کنفرانس اداره کل تبلیغات اسلامی در یاسوج برگزار شد هنرمندان به بیان نظرات خود در خصوص ظرفیتها، توانمندیها و همچنین کمبودها و مشکلات پیش روی هنرمندان و مسائل هنری استان کهگیلویه و بویراحمد پرداختند و در پایان از هنرمندان برگزیده در جشنوارههای ملی و بینالمللی تجلیل و از سه اثر تولیدی مکتوب و تصویری حوزه هنری استان رونمایی شد.
دیدار و گفتوگو با مدیرکل تبلیغات اسلامی و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان، دیدار با خانواده شهید طالبی، دیدار با رضا منطقی عکاس و تصویربردار دوران دفاع مقدس، بازدید از روند بازسازی منازل زلزلهزدگان در شهر سیسخت و دیدار با گروههای جهادی مستقر در این شهر و همچنین بازدید از آثار اولین سمپوزیوم مجسمهسازی شهر یاسوج که اخیراً از سوی شهرداری یاسوج و حوزه هنری برگزار شده بود، از دیگر برنامههای سفر معاون راهبری استانهای حوزه هنری به استان کهگیلویه و بویراحمد بود.