به گزارش آرانیوز از دهدشت ، شهرک پرستاران دهدشت پس از گذشت 2 دهه بلاتکلیفی با تلاش اعضای شورای ششم و مسئولان وقت شهرداری دهدشت سرانجام در آستانه آغاز ساختوسازها قرار گرفته تا رؤیای خانهدار شدن 800 پرستار دهدشتی رنگ و بوی واقعیت به خود بگیرد.
در این شرایط بسیار سخت اقتصادی و افزایش بیرویه نرخ اجارهبهای منازل مسکونی در شهرستان کهگیلویه و نبود شرایط ایدهآل درآمدزایی، بسیاری از شهروندان حتی توان اجاره یک خانه را هم ندارند و در این شرایط خانهدار شدن برای هر شهروندی یک رؤیای دستنیافتنی و محال است.
در 10 سال گذشته بهخاطر شرایط اقتصادی سخت و نرخ تورم بسیار بالا و نیز افزایش بیرویه مصالح ساختمانی از یکسو و محصور بودن فضای شهر دهدشت، میزان ساختوسازها به طور فزایندهای کاهش یافته و این شرایط در مجموع فشار روحی مضاعفی به شهروندان وارد کرده است.
بیش از 20 سال است که زمینهایی به نام طرح نسیم با همکاری تعاونی مسکن پرستاری و شرکت قصر نصر ارجان به پرستاران کهگیلویه واگذار و پرستارانی که با رویای خانهدار شدن اقدام به خرید این زمینها کرده پس از گذشت سالها چشم انتظار خانهدار شدن خود بودند.
در طرح نسیم تعداد 400 قطعه مسکونی قریب به 20 سال به 800 پرستار فروخته شده و قرار بود هر قطعه در دو طبقه احداث شود.
این طرح که با استقبال زیادی از طرف پرستاران و کارکنان مجموعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان روبرو شده بود به خاطر تبلیغات زیادی که آن روزها انجام شد قیمت این زمینها به بیش از 12 میلیون تومان هم رسید و بعد از یک سیر صعودی با مشخص شدن مشکلات و عدم خدماترسانی از طرف ادارات خدماترسان به یکباره قیمتها با سیر نزولی روبرو شدند و پرستاران و برخی از خریداران بعدی زمینها که به امید خانهدار شدن بوده، سرگردان و ناامید در میان وعدههای تکراری و بیاثر مسئولان مدت 20 سال را به رویای خانهدارشدن سپری کردند.
یکی از پرستاران شهر دهدشت در این باره به خبرنگار تسنیم، گفت: سال 81 با هزار امید و آرزوی خانهدار شدن یک قطعه به مبلغ 25 میلیون ریال از شرکت تعاونی قصر نصر ارجان خریداری کردم.
وی گفت: اوایل امید داشتیم که ظرف یکی دو سال آینده ساخت و ساز این زمینها به پایان میرسد و بالاخره در خانه خود زندگی میکنیم اما هرچه جلوتر رفتیم شرایط برخلاف انتظارات ما پیش رفت تا جایی که دیگر قطع امید کردم.
این مدافع سلامت شهر دهدشت، گفت: سال 81 با آن مبلغ پولی که برای این زمین واریز کردم میتوانستم با 10 میلیون تومان یک خانه مسکونی کامل خریداری کنم اما بهخاطر اینکه شرکت تعاونی گفته بود قصد داریم شهرکی بنام پرستاران احداث کنیم علاقه داشتم در این شهرک و در بین همکارانم صاحب خانه شوم.
وی با بیان اینکه الان پس از 20 سال که خبر ساخت و ساز این زمینها را از همکارانم شنیدم بسیار خوشحال هستم، گفت: پس از اینهمه سال صبر و تحمل سرانجام بهترین خبر ممکن را شنیدم و از تمامی مسئولان در این زمینه سپاسگزارم.
به گفته مدیرعامل تعاونی شهرک پرستاران دهدشت تعداد 800 پرستار و بهورز و نیز کادر درمان برای خانهدار شدن در این طرح سالهاست هزینه کرده و در انتظار ساخت مسکن خود هستند.
حسین شرافتی افزود: هر یک از مالکان این طرح سند تک برگ داشته و برای صدور پروانه ساخت نیز تشکیل پرونده شدند.
وی با اشاره به مشکل عمده این طرح، گفت: مشکل عمده این طرح نبود راه ارتباطی است و تمامی قطعات کدگذاری شده اما زیرساخت آنها هنوز فراهم نشده است.
سرپرست شهرداری دهدشت نیز در این باره گفت: موانع اصلی اجرای طرح با همکاری هیئتمدیره تعاونی و مالکان زمینها برداشته میشود.
آیت تقوی افزود: جاده دسترسی به زمینهای این طرح یکی دیگر از مشکلات این طرح بود که سالها در انتظار برطرف شدن بود اما اکنون با همراهی هیئتمدیره تعاونی و اعضای شورای شهر دهدشت و رایزنی با مالکان حاشیه، مشکل جاده دسترسی حل شده است.
وی خاطرنشان کرد: پس از تعیین حدود معابرکشی و جدولگذاری و تسطیح جاده دسترسی، عملیات معابرکشی و جدولگذاری آنها انجام و ساختوساز در این زمینها آغاز میشود.
برپایه این گزارش، با اجرای این طرح تعداد 800 نیروی کادر درمانی شهرستان کهگیلویه صاحب خانه شده و شهرک پرستاران به محدوده شهر دهدشت افزوده میشود.
انتهای پیام/541/ی