کد خبر: ۱۰۱۱۲۱
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۲
رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان با بیان اینکه مسائل فرهنگی یکی از مهمترین دلایل پایین بودن فضای کسب و کار در استان است گفت: پیچیدگی فرآیند اخذ مجوزها و سوءاستفاده افراد از موقعیت اداری از جمله این عوامل فرهنگی است.
کرمان جایگاه مناسبی در حوزه

به گزارش آرانیوز کرمان، شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمان، محمدمهدی فداکار استاندار و حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمان در این جلسه با بیان اینکه در نگاه دینی و اسلامی بر فرهنگ کار و کارآفرینی در جامعه توصیه و تاکید شده است، گفت: در دفاع مقدس حضور و غیاب نبود اما مدیریت از درون باعث شد که افراد خود را در پیشگاه خداوند ببینند و سعی کنند موثر باشند.

در این جلسه سیدمهدی طبیب‌زاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه در سال 1401 تمام جلسات شورای گفت‌وگو به صورت منظم برگزار شده که از تمام اعضای آن تشکر می‌کنم، اظهار داشت: شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی به یک نهاد موثر برای توسعه استان کرمان تبدیل شده است.

وی با اشاره به اینکه سعی شده تعامل خوبی با تمام ارکان استان ایجاد شود تا به یک الگوی مناسب برای توسعه برسیم، گفت: دستگاه قضایی استان همکاری بسیار خوبی داشتند که نتیجه تمام این همکاری‌ها و همدلی‌ها توسعه استان است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه در استان برخی موانع فرهنگی برای توسعه فضای کسب و کار استان داریم، افزود: عوامل زیادی در فضای کسب و کار نقش دارند که یکی از مهمترین آنها مسائل فرهنگی است.

وی بیان کرد: غیر قابل پیش‌بینی بودن قیمت‌ها، تامین مالی از بانک‌ها و دخالت‌های غیرمنطقی نهادهای حاکمیتی در تعیین قیمت‌ها در بازار، سه عامل اول موانع کسب و کار در استان کرمان است.

طبیب‌زاده با اشاره به اینکه شاخص فرهنگی در بهبود فضای کسب و کار یک شاخص جهانی است، ادامه داد: بی رغبتی خرید محصولات ایرانی یک بحث فرهنگی بوده و متاسفانه یک آسیب بزرگ است.

وی با بیان اینکه فرهنگ کار و کارگریزی و کمبود نیروی کار ماهر نیز یک مانع فرهنگی است و در سطح کشور رتبه خوبی در این حوزه نداریم، گفت: بخشی از پیچیدگی فرآیند اخذ مجوزها و سوءاستفاده افراد از موقعیت اداری نیز از عوامل فرهنگی مانع توسعه فضای کسب و کار استان کرمان است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با اشاره به اینکه فضای کسب و کار استان‌ها در کشور پایش می‌شود و متاسفانه همیشه در رتبه‌های پایان جدول قرار داریم، افزود: در حال حاضر استان کرمان رتبه 25 کشور را دارد و باید برخی رفتارها و فرهنگ‌ها در استان اصلاح شود تا بتوانیم فضای کسب و کار را بهبود ببخشیم.

وی با بیان اینکه نقش فرهنگ در توسعه اقتصادی بسیار پررنگ بوده و فرهنگ اقتصادی در استان ضعیف است، ادامه داد: کرمان ظرفیت‌های بزرگی دارد اما در شاخص توسعه در سطح کشور استان توسعه نیافته‌ای است.

انتهای پیام/

 
برچسب ها: استان کرمان
نظرشما
پربازدیدها
آخرین اخبار