محمد راستا در گفتوگو با آرانیوز در یاسوج اظهار داشت: جاده گچساران به بی بی حکیمه به طول 70 کیلومتر توسط شرکت بهره برداری نفت و گاز احداث شد و در این پروژه وزارت راه و ترابری وقت نقشی نداشت و تماما توسط نفت اجرایی شد.
وی با اشاره به اینکه این جاده به دلیل وجود بقعه متبرکه امامزاده بی بی حکیمه (س) از فرزندان امام موسی کاظم(ع) ترافیک زیادی بویژه در برخی از فصول سال دارد، عنوان کرد: به دلیل ترافیک این مسیر راه و شهرسازی احداث جاده جدید را مطالعه کرد و در نهایت برای احداث جاده به طول 54 کیلومتر به نتیجه نهایی رسید.
راستا با بیان اینکه 3 سال پیش مطالعه این پروژه با راه اصلی درجه یک تکمیل و نهایی شد، ابراز کرد: احداث آن با چهار قطعه در دستور کار قرار گرفت که قطعه اول به طول 5 کیلومتر تا روستای کمبل به بهره برداری رسید و قطعه دوم نیز به طول 10 کیلومتر بود که 8 کیلومتر آسفالت و زیر بار ترافیک رفت.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: قطعه سوم این پروژه به طول 6 کیلومتر نیز در دستور کار قرار گرفت که 3 کیلومتر آن آسفالت شده و مابقی نیز در آینده تکمیل و به بهره برداری خواهد رسید.
راستا این را هم گفت: که قطعه سوم به طول 30 کیلومتر و 600 متر با 200 میلیارد تومان انعقاد قرارداد شده و عملیات اجرایی آن آغاز شده است و در واقع راه و شهرسازی طبق رسالتی که داشته کار را شروع کرده و به سرعت ادامه میدهد و در واقع این پروژه متوقف نیست و کار در حال انجام است.
مرقد مطهر امام زاده حضرت بیبی حکیمه(س) یکی از بقاع متبرکه معروف جنوب کشور در حدود یک کیلومتری سمت شرقی روستای بیبی حکیمه واقع در دهستانی مزین به همین نام از توابع شهرستان گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد است.
این بقعه منوره، در دامان کوه زرد (زردکوه) و تنگه بزرگ و طولانی در فاصله 80 کیلومتری جنوب غربی دوگنبدان (مرکز شهرستان گچساران) قرار دارد.
آستانه نورانی این امامزاده واجب التکریم، کانون معرفت زائرانی است که از سرتاسر کشور، به ویژه استانهای هم جوار، کشورهای حوزه خلیج فارس و شیعه نشین از جمله کویت، قطر، بحرین، امارات و دیگر کشورهای عربی از قبیل لبنان، عراق، سوریه و عربستان، از سدههای پیشین تاکنون با رایحه دوستی اهل بیت(ع) و با توشهای از معرفت، به زیارت و سیاحت این معصومزاده میآیند.