کد خبر: ۱۱۸۲۵۹
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۸
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی:
آیت‌الله علم‌الهدی با تاکید بر نقش جامعه قاریان در توسعه و ترویج قرائت قرآن گفت: متولی قرآن در استان باید جامعه قاریان باشد زیرا این موضوع دارای آثار و برکات زیادی جهت توسعه برنامه‌های قرآنی به ویژه در زمینه ترتیل و قرائت است.

جامعه قاریان باید مجری توسعه برنامه‌های قرآنی باشند/ نسل جدید را از کودکی با قرأن مأنوس کنید

به گزارش آرانیوز از خراسان رضوی، آیت‌الله «سید احمد علم‌الهدی» نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در دیدار با اعضای مجمع قاریان استان خراسان که روز گذشته در دفتر امام‌جمعه مشهد مقدس برگزار شد با بیان اینکه حضور قرآن در مسجد یک امر حیاتی و از ارکان عمرانی آن است، اظهار داشت: جامعه قاریان از  برکات انقلاب اسلامی است که سرمایه و ثروت جامعه ما نیز محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه متولی قرآن در کشور بر عهده یک سازمان یا نهاد خاصی نیست، افزود: بنده پیشنهاد می‌کنم و معتقد هستم که متولی قرآن در مشهد و استان باید جامعه قاریان باشد، لذا شما این موضوع را پیگیری کنید که اگر به نتیجه برسد دارای آثار و برکات زیادی جهت توسعه برنامه‌های قرآنی به ویژه در زمینه ترتیل و قرائت خواهد بود.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی امتیاز علوم قرآنی نسبت به سایر علوم دانشگاهی و پژوهشی را ترتیل و قرائت قرآن کریم دانست و گفت: این امر در جذب افراد به علوم قرآنی بسیار حائز اهمیت است، به‌نحوی‌که ابتدا افراد با قرائت و ترتیل قرآن جذب شده و سپس به سمت تفسیر و علوم قرآنی کشیده می‌شوند. متأسفانه در حال حاضر این خصوصیت در دستگاه‌های قرآنی کشور به‌عنوان اولویت نخست مطرح نیست.

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه فعالیت جامعه قاریان نباید محدود به اجرای برنامه‌ها باشد، تأکید کرد: جامعه قاریان باید مجری توسعه قرآن از طریق قرائت و ترتیل باشد تا آنجا که هر هنرمندی برای نشان دادن هنر و صدای خوش خود به قرائت قرآن روی بیاورد. اگر این موضوع به نقطه هویت بخشی هنر برای هنرمندان برسد، استعدادهای بسیاری در این عرصه حضور پیدا خواهند کرد و سرمایه‌های قرآنی جامعه افزایش می‌یابد.

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به اجرای برنامه قرائت قرآن بعد از نماز صبح در مسجد گوهرشاد تصریح کرد: بنده پیشنهاد کردم تا همانند ماه مبارک رمضان بعد از نماز صبح مراسم قرائت قرآن با حضور قاریان برای زائران و مجاوران حرم رضوی در تمامی صحن‌ها برگزار شود.

وی با بیان اینکه قرائت قرآن صبحگاهی مستحب است، گفت: در حال حاضر این برنامه تنها در مسجد گوهرشاد برگزار می‌شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری در خصوص اهمیت آموزش قرآن در سنین کودکی و نوجوانی بیان داشت: هم‌نشینی و آشنایی با قرآن اگر هم‌زمان با سنین رشد صورت بگیرد، تأثیرپذیری و ماندگاری بیشتری خواهد داشت.

آیت‌الله علم‌الهدی خاطرنشان کرد: به همین منظور اگر جامعه قاریان بتواند معلمان قرآنی و علاقه‌مند را در هر منطقه شناسایی کند و آنان با برگزاری دوره‌های قرآنی خارج از مدرسه و در مساجد دانش آموزان را با قرآن مأنوس کنند، اقدام بزرگی در جهت ترویج قرآن در سنین کودکی و نوجوانی خواهد بود.

 
نظرشما
پربازدیدها
آخرین اخبار