سیدمحمدرضا سیدالنگی در گفتوگو با آرانیوز در گرگان با اشاره به اینکه جمعآوری و ساماندهی معتادان متجاهر مورد تأکید دادستانی بوده و جزو مطالبههای شهروندان است، اظهارکرد: حضور معتادان متجاهر علاوه بر آسیبهایی که در خصوص افزایش برخی جرایم از جمله سرقتهای خرد، مشکلات و مسائل بهداشتی و غیره دارد، امنیت شهروندان را نیز به مخاطره میاندازد و سیمای شهر را نازیبا میکند.
شهردار گرگان با بیان اینکه جمعآوری معتادان متجاهر تنها وظیفه شهرداریها نیست، گفت: دستگاههای دیگری هم در قالب شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر در این خصوص مسئولیت دارند که باید در کنار هم برای رفع این معضل چاره اندیشی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تا کنون با همکاری دادستانی، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و برخی دستگاههای متولی، 9 مرحله از طرح جمعآوری و ساماندهی معتادان متجاهر را به اجرا درآوردیم که در این راستا 288 معتاد متجاهر جمعآوری شدند. این افراد با حضور پزشکان معتمد و تحت نظارت دادستانی، پالایش و شرایط آنان بررسی شد و در نهایت 211 نفر از این افراد به اردوگاه ماده 16 و مراکز ماده 15 ( مراکز ترک اعتیاد بخش خصوصی) انتقال داده شدند.
سیدالنگی یادآور شد: در سال گذشته نیز با همکاری و مشارکت دستگاههای مختلف 10 مرحله از طرح جمع آوری و صیانت از معتادان متجاهر به اجرا درآمد که 390 معتاد متجاهر از سطح شهر گرگان جمعآوری شدند و 350 نفر آنان به منظور بازتوانی به مراکز ماده 16 و 15 انتقال پیدا کردند.
وی اظهارکرد: از ابتدای سال 1401 تا پایان هفت ماهه ابتدایی امسال 33 مرحله از این طرح در شهر گرگان به اجرا درآمد و بیش از هزار و 150 معتاد متجاهر جمع آوری و بیش از 980 نفر آنان برای درمان به مراکز دولتی و بخش خصوصی درمان و ترک اعتیاد انتقال داده شدند. اجرای این طرحها سبب رضایتمندی نسبی شهروندان شده است. مردم در صورتی که معتاد متجاهری را در گوشه و کنار شهر مشاهده کردند میتوانند به سامانه 137 فوریتهای خدمات شهری گرگان گزارش دهند تا در اسرع وقت همکاران ما نسبت به جمعآوری آنان اقدام کنند.