وي تصريح کرد: کارشناسان پس از بررسي تغييرات رخ داده در سامانه دانشگاه مذبور و همچنين استعلام از چندين مرکز isp و بررسي سيستم دانشگاه متوجه شدند، بيش از چند هزار تغيير در نمرات و همچنين انتخاب واحد دانشجويان دانشگاه صورت گرفته که نشان دهنده اقدام مجرمين در پاک کردن رد خود و همچنين ايجاد پاپوش براي ديگر دانشجويان بوده است.
اين مقام انتظامي افزود: کاراگاهان با بررسي تمام تغييرات و همچنين با استفاده از توان علمي و تخصصي پليس فتا مجرمين را شناسايي و با هماهنگي مقام قضايي دستگير کردند.
سرهنگ شفيعي گفت: متهمان که از دانشجويان همان دانشگاه بودند در بازجويي اوليه منکر بزه انتسابي گرديدند اما با بررسي سيستم رايانه اي متهمين و استفاده از شگردهاي تخصصي نهايتا به بزه انتسابي اعتراف و بيان داشتند از سهل انگاري مسئول امور آموزش دانشگاه سوءاستفاده و اقدام به يادداشت نمودن رمز عبور سامانه کرده و تغييراتي از جمله حذف انتخاب واحد، تغيير نمرات، ثبت مرخصي براي دانشجويان، تغيير رمز عبور دانشجويان و ... را انجام داده اند که پرونده به همراه متهمين به دادسرا ارسال گرديد.
رييس پليس فتا استان کرمانشاه به کليه مسؤلان انفورماتيک ادارات و دانشگاهها توصيه کرد از انتخاب رمزهاي عبور نامناسب و قابل حدس خودداري و در حضور ديگران رمز خود را وارد نکنند زيرا مهمترين عامل دسترسي غيرمجاز به دادهها استفاده از همين رمز مي باشد.