به گزارش آرانیوز:سارا حقی انسجام حضور در جشنواره حرف آورد از سوی جامعه بانوان استان اردبیل را خاطرنشان و اظهار کرد: با هدف اجرای طرحهای فرهنگی در فضای مجازی و ایجاد زمینه برای مشارکت گسترده بانوان در فعالیتهای فرهنگی و آموزشی، پویش سراسری «حرف آورد» با شعار «موضوع خوب، حرف خوب می آورد»، در استان اردبیل اجرا شد.
وی در خصوص تعداد آثار ارسالی به این جشنواره از استان اردبیل گفت: در راستای اجرای جشنواره ملی حرف آورد، تعداد ۱۹۰۰ اثر از استان اردبیل اعم از مرکز استان و شهرستانهای تابعه، به دبیرخانه حرف آورد ارسال شد که با این میزان مشارکت، استان اردبیل رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داد.
کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی اردبیل به بیان موضوعات آثار ارسال پرداخت و گفت: بانوان و دختران از گروههای مختلف سنی برای شرکت در این جشنواره، ویدئوهای ۱ تا ۳ دقیقهای خود را در موضوعات مختلف از جمله فرهنگ دینی، دعا و نیایش، حجاب و عفاف، انتخابات، دلنوشته به سردار شهید قاسم سلیمانی، ولایت فقیه، نقش بانوان در جامعه و تربیت فرزند، از طریق شبکههای اجتماعی «تلگرام، اینستاگرام و ایتا» به دبیرخانه جشنواره حرف آورد اردبیل ارسال کردند که ضمن اهدای جوایز به آثار برتر، ویدئوهای منتخب در رسانه ملی پخش خواهد شد.
حقی از انتخاب ۲۱ اثر بهعنوان آثار برتر استان اردبیل در جشنواره حرف آورد اشاره کرد و گفت: در طول دو ماه اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۰ از بین آثار ارسالی به جشنواره، تعداد ۲۱ اثر بهعنوان آثار برتر انتخاب شدند که با اهدای هدایایی از آنان تجلیل شد.
وی در ادامه به میزان مشارکت و استقبال بانوان استان از این جشنواره اشاره کرد و گفت: اقشار مختلف بانوان اعم از دختران دانش آموز و دانشجو، بانوان شاغل، خانه دار، کارآفرین، هنرمند، معلم، استاد دانشگاه، مبلغین، فعالان فرهنگی و دینی، طلاب حوزه علمیه، مسئولین و اعضای هیئتهای مذهبی، بانوان مداح، مربیان قرآن، مسئولین کانونهای فرهنگی و تبلیغی، خبرنگاران، گروههای جهادی و همیاران سلامت در این جشنواره شرکت کردند.
این کارشناس با ابراز خرسندی از برگزاری موفقیت آمیز این جشنواره در استان اردبیل، اظهار کرد: امیدواریم با تداوم این طرحهای فرهنگی، نفرات برتر در سطح ملی از بین آثار ارسالی از استان اردبیل نیز انتخاب شود.