به گزارش آرانیوز:شکرالله عبدی اظهار کرد: با هفت برابر شدن تعداد مبتلایان به ویروس خطرناک کرونا و اجرای مرحله جدیدی از طرح شهید حاج قاسم سلیمانی سعی داریم تا با برنامهریزی هدفمند کنترل این بیماری را در پیک پنجم شاهد باشیم که تا دو هفته آینده میتوان با مراقبتهای بهداشتی به شرایط عادی بازگشت.
وی تصریح کرد: از آذرماه سال گذشته و با اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در ابعاد مختلف اعم از آموزش، شناسایی، پیگیری، قرنطینه و کمکهای مؤمنانه سعی شد تا در پیکهای خطرناک شیوع کرونا وضعیت بغرنج را به حالت عادی بازگردانیم که این با تلاش بسیجیان و گروههای جهادی به انجام رسید.
جانشین سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: با حضور به موقع در محلات و حتی سرکشی به منازل در بحث غربالگری و شناسایی بیماران سعی کردیم تا با همراهی دانشگاه علوم پزشکی این ویروس خطرناک را مورد رصد و رهگیری قرار دهیم تا سلامت افراد جامعه بیش از این به خطر نیفتد.
عبدی سرکش بودن و وحشی بودن این ویروس خطرناک را دلیل تشدید پیکهای مختلف در ۱۸ ماه اخیر اعلام کرد و افزود: با دستور مقام معظم رهبری از چند روز پیش فعالیت مجدد نیروهای مسلح به ویژه سپاه و بسیج در استان آغاز شده و در این مرحله سعی و تلاشمان بر این است تا با انجام مراقبتهای مورد نیاز اجازه انتشار ویروس خطرناک دلتا را به صورت گسترده ندهیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در این مرحله غربالگری عمومی مد نظر نیست بلکه با حضور در مناطق پرخطر و کانون انتشار ویروس، سعی بر این است تا غربالگری اولیه انجام تا با حضور تیمهای حمایتی، مراقبتی و نظارتی زمینه کنترل بیماری را به شکل محسوس شاهد باشیم.
عبدی اضافه کرد: چالشی که ما در هفتههای گذشته با آن روبهرو بودیم، مسافرتها به شکل وسیع به مقصد استان اردبیل بود که شرایط را در این استان بحرانی کرد به طوری که علاوه بر اردبیل، استان گیلان نیز وارد بحرانی شده که نگرانی ما از تشدید این وضعیت و انتشار ویروس در مناطق همسایگی استان گیلان به ویژه نمین است که باید بیشترین مراقبتها در این منطقه در دستور کار قرار گیرد.
وی بیان کرد: به هیچ وجه بیماران نباید دوران قرنطینه را بشکنند چرا که ما حاضر هستیم با توزیع سبدهای معیشتی و بهداشتی افراد را در منزل به ماندن قانع کرده و از انتشار ویروس در اجتماعات جلوگیری کنیم.
عبدی به شکلگیری تیمهای مراقبتی، نظارتی و مشاورهای اشاره کرد و ادامه داد: به تعداد چهار هزار و ۵۶۳ نفر در تیمهای مراقبتی، ۴۶ هزار و ۵۶۴ نفر در تیمهای نظارتی و ۱۶ هزار و ۸۸۳ نفر نیز در تیم مشاورهای و حمایتی حاضر هستند تا به کنترل این بیماری خطرناک کمک کنند.
وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: شش اکیپ پزشکی نیز به مناطق محروم اعزام شدند تا کنترل بیماری را در مناطق روستایی شاهد باشیم که شناسایی و جداسازی و همچنین قرنطینه در اولویت کارهای این تیمها میباشد.
عبدی توزیع ماسک رایگان در بین عزاداران و برگزاری مراسم عزاداری سیدالشهدا را با رعایت پروتکلهای بهداشتی ضروری خواند و تصریح کرد: روزانه ۱۳۰ تا ۱۷۰ بستری و مراجعه به بیمارستانها را شاهد هستیم به گونهای که با بستری شدن ۶۷۹ نفر در استان دیگر مراکز درمانی و بیمارستانی تخت خالی ندارند و ما یک شرایط حاد بحرانی را در اردبیل به نظاره نشستیم.
وی به تعطیلی دو هفتهای در حوزههای مختلف اشاره کرد و گفت: این تعطیلیها در صورتی نتایج مثبت به همراه خواهد داشت که جلوی مسافرتها گرفته شده و دورهمیها تشدید نشود.
جانشین سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل از آمادگی سپاه و بسیج استان برای راهاندازی نقاهتگاههای موقت اشاره کرد و افزود: برای رسیدن به اهداف این طرح یکهزار و ۷۱۵ تخت در این نقاهتگاهها تدارک دیده شده تا افرادی که نیازمند حضور و مراقبت باشند، در این مراکز نگهداری شوند.
عبدی استقبال اردبیلیها را از این نقاهتگاهها در پیکهای مختلف کرونایی کم توصیف کرد و ادامه داد: امیدواریم در این مرحله افراد گرفتار کرونا با حضور در نقاهتگاهها بتوانند دوران قرنطینه را به سلامت سپری کنند.