جواد رحیمیان در گفتوگو با آرانیوز در یاسوج اظهار داشت: استان کهگیلویه و بویراحمد 876 هزار هکتار جنگل بلوط دارد که طبق بررسیها و پایش این اداره بیش از 55 هزار هکتار آن به آفت پروانه برگخوار دچار شده است.
وی کانون بیماری در مناطقی چون آبدهگاه باشت، تنگ هیگون در کهگیلویه و تنگ ماغر در بهمئی عنوان کرد و افزود: بهترین راهکار استفاده از دشمنان بیولوژیک و محلول BT جهت مبارزه علیه لاروهای جوانهخوار و برگخوار از خانواده Lymantrida و بهترین زمان مبارزه در سن 2 تا چهار لاروی است.
مدیر اداره جنگلهای استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: به شدت نیاز به تأمین اعتبار برای محلولپاشی با پهپاد و هواپیمای سمپاش داریم.
رحمیان در پاسخ به میزان خسارت وارده تاکنون گفت: اگر ارزش هر درخت را فقط پنج میلیون تومان برآورد کنیم و در هر هکتار 30 اصله درخت باشد خسارتی نزدیک به هشت هزار میلیارد تومان به جنگلهای این استان وارد شده است.
وی 50 میلیارد تومان را برای مبارزه در این مرحله مورد نیاز دانست و تصریح کرد: اگر به اکوسیستم جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد آسیب وارد شود دود آن به چشم شمال و جنوب میرود لذا نیاز به یک عزم همگانی است.