به گزارش آرانیوز، امیر سرتیپ کریم چشک سخنگوی رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش صبح امروز (شنبه، ۶ آبانماه) در گفتوگو با شبکه خبر سیما که در حاشیه برگزاری دومین روز این رزمایش، گفت: در این رزمایش با سازمان رزم پیشبینی شده، ۵ مرحله عملیات طرحریزی شده و در حال اجراست.
وی افزود: مرحله اول، انتقال و جابجایی همزمان دو لشکر شامل چهار تیپ و دو گروه توپخانه و مهندسی و عناصر پشتیبانی بود در دستور کار قرار داشت که یک تیپ از راه هوا به منطقه رزمایش منتقل شد که این کار در کمترین زمان به اجرا درآمد.
سخنگوی رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه یگانهای مذکور در کمترین زمان ممکن برای اجرای عملیات در منطقه عمومی رزمایش در اصفهان حضور پیدا کردند، تاکید کرد: تیپ نیروی مخصوص که یکی از ماموریتهای آن عملیاتهای هلیبرن و ویژه است با هواپیماهای ترابری نیروی هوایی ارتش به اصفهان منتقل شده و از آنجا به منطقه رزمایش الحاق پیدا کردند.
وی ضمن اشاره به سایر مراحل این رزمایش، ادامه داد: مرحله دوم که روز گذشته انجام شد، پدافند مستحکم در ساحل علیه دشمن انجام شد که قصد نفوذ به ساحل خودی را داشت.
امیر سرتیپ چشک گفت: در حین انجام عملیات پدافند در ساحل یک عملیات شبانه با همکاری هوانیروز و نیروهای واکنش سریع و مخصوص تیپ ۴۵ اجرا شد که ماموریت خود را به خوبی علیه دشمن که احتمالاً در بخشهایی از سواحل نفوذ کرده باشد، انجام دادند.
وی افزود: مرحله سوم رزمایش، جنگ الکترونیک در تمام مراحل رزمایش بود که عملیات مقابله با سلاحهای هوشمند دشمن انجام شد و در مراحل بعدی رزمایش اقتدار ۱۴۰۲، عملیات آفندی مقتدرانه علیه دشمن اجرا میشود که در این عملیات آفندی همه سلاحهای پشتیبانی اعم از موشکها، توپخانهها، بالگردی، پهپادها و همینطور سلاحهای سازمانی با یک لشکر زرهی این عملیات مقتدرانه انجام میشود و در بخشهایی از این عملیات جهت تسهیل این عملیات آفندی شاهد عملیات هلیبرن خواهیم بود.
سخنگوی رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش، تصریح کرد: بالگردهای هوانیروز با بالگردهای ترابری تیپ ۴۵ نیرو مخصوص و تجهیزات آن را از طریق اسلینگ در منطقه رزمایش و منطقه آفند مقتدرانه هلیبرن خواهد کرد و این ماموریت را برای انهدام کامل دشمن انجام خواهد داد.
وی ادامه داد: نیروی زمینی ارتش پس از تغییر در ساختار رزم خود و تبدیل یگانهایش به یگانهای متحرک هجومی و واکنش سریع باید پیش بینی سلاحهای متناسب با سازمان رزم خود را انجام میداد که به کمک صنایع دفاعی و جهاد خودکفایی و شرکتهای دانش بنیان تسلیحاتی را با چهار ویژگی تعریف کرد.
پایان پیام/