فدا حسین مالکی در گفت و گو با خبرنگار آرانیوز با اشاره به روند اجرایی توافق نامه امنیتی ایران و پاکستان اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی در سال 93قانون موافقتنامه همکاری های امنیتی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری اسلامی پاکستان را تصویب و رئیس وقت قوه مقننه این قانون را برای اجرا به دولت ابلاغ کرده بود اما از سوی کشور پاکستان این امر به تعویق افتاده بود.
رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران- پاکستان بیان کرد: سفر وزیر خارجه و برخی دیگر از مقامات به پاکستان این امیدواری را ایجاد کرده است که توافقنامه همکاری های امنیتی میان تهران و اسلام آباد به سرعت شکل اجرایی به خود بگیرد.
وی افزود: از آنجایی که هر دو کشور ایران و پاکستان از ناحیه تروریست ها و عناصر آنها آسیب دیده اند، ضرورت اجرایی شدن این توافق و همینطور مشارکت های اقتصادی و تجاری در کنار مشارکت های امنیتی احساس می شود.
نماینده زاهدان تصریح کرد: ایجاد شهرک های تجاری و اقتصادی و توسعه بازارچه های مرزی و تشکیل کمیسیون مشترک از برنامه های مورد توافق دو طرف است اما پیشنیاز آن برقراری امنیت است و اخیرا نیز پاکستان عملیات های خوبی برای مقابله با تروریسم انجام داده است و ما خوشبین هستیم که هرچه سریعتر امنیت به مرزهای شرقی بازگردد تا بتوانیم توسعه استان و کشور را پیگیری کنیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خاطر نشان کرد: دیوار کشی مرزهای شرقی در خاک سرزمینی جمهوری اسلامی در حال انجام است و پاکستان نیز اقداماتی برای امنیت مرزهای مشترک و جلوگیری از تردد اشرار انجام داده است.
به گزارش آرانیوز، سخنگوی وزارت امورخارجه پیشتر از تصویب توافقنامه امنیتی بین ایران و پاکستان توسط مجلس این کشور خبر داده بود و ستاد کل نیروهای مسلح نیز یکشنبه در بیانیه ای ضمن قدردانی از اقدام مسوولانه ارتش پاکستان در مقابله با تروریست ها ابراز امیدواری کرد که با اجرای کامل توافقنامه های امنیتی بین ایران و پاکستان شاهد برقراری امنیت کامل در مرزهای دو کشور و نابودی گروهک های تروریستی باشیم./