به گزارش آرانیوز:کوروش زارعی، ظهر شنبه در سفر خود به استان یزد به تماشای نمایش بزرگ بهداشت در آتش، نوشته حجت الاسلام سید کاظم فلاح زاده و کارگردانی علی جاور پرداخت و اظهار داشت: آنچه من در این اجرا دیدم، چیزی جز نیت خالص اعضای گروه و ارادت بازیگران این نمایش به ساحت اهلبیت(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) نبود و این بزرگترین ثروت و نعمتی است که خداوند نصیب این گروه کرده است.
مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، نمایش «بهشت در آتش» را نمایشی احساسی و تأثیرگذار دانست و افزود: من در جمع مخاطبان حضور داشتم و شاهد ارتباط خوب و معنوی مردم با این اثر نمایشی بودم که این بزرگترین کار است.
زارعی بیان کرد: جادوی نمایش و سینما در این است که بتواند بر مخاطب تأثیر بگذارد و او را تحت تأثیر قرار دهد تا با اثر همذاتپنداری کند و اگر این اتفاق بیفتد، کفایت میکند.
وی ادامه داد: این نمایش با تمام محدودیتها و کمبودها موفق شده مخاطب را تحت تأثیر خودش قرار دهد و کار هنر همین است؛ ابتدا باید تماشاگر را درگیر کرد و او را تحت تأثیر قرار داد تا با اثر همذاتپنداری کند و آنگاه تفکر، اندیشه و پیامی که در اثر مستتر و پنهان است را به مخاطب منتقل کرد.
مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری اظهار داشت: به نظر من بهشت در آتش با خلوص نیتی که بازیگران و عوامل آن دارند و در ایفای نقشها روی صحنه دیده میشود، به خوبی توانسته حرفش را بزند و کار خودش را انجام دهد.
زارعی با بیان اینکه تفاوتی بین آثار عاشورایی و فاطمی وجود ندارد، گفت: خداوند به اهلبیت(ع) مأموریت داده که مکتب الهی را در جهان بگسترانند و راه سعادت را به مردم نشان دهند و ما هم که پیرو و محب آنها هستیم باید در مسیر مکتب الهی و مکتب اهلبیت (ع) حرکت کنیم تا به سعادت برسیم.
وی با اشاره به تجربه 30 ساله خود در عرصه تئاتر آیینی و سینمای دینی گفت: معتقدم تا اهلبیت (ع) کسی را دعوت نکنند او نمیتواند قدمی برای ائمه اطهار (ع) بردارد و خدمت کند؛ این نعمت نصیب هر کسی نمیشود بنابراین بازیگران و عوامل نمایش بهشت در آتش باید قدر خودشان را بدانند.
گفتنی است، «بهشت در آتش» با محوریت آموزههای دینی و اعتقادی، روایتی است درباره شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و مظلومیت ولایت که بر لزوم بصیرتافزایی، آگاهی، دشمن شناسی، ولایتمداری و هوشیاری امت اسلام در برابر فتنهها و توطئههای دشمنان و فتنهگران تأکید میکند.
در تولید و اجرای این اثر بیش از 60 هنرمند و عوامل بومی شهرستان ابرکوه همکاری داشتند.
این نمایش کاری از تئاتر بچههای مسجد شهرستان ابرکوه است که با همکاری واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری استان یزد، مجموعه فرهنگی ندای بهشت و گروه هنری آینه ابرکوه تولید شده است.
به همت این گروه از سال 1395 تا 1399 نمایشهای میدانی «خورشید در خرابه»، «گفت و گوی آب» و «علمداران» در ابرکوه، یزد و کربلای معلی اجرا شده بود.
بهشت در آتش با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی استان یزد، اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ابرکوه، مجموعه فرهنگی ندای بهشت و گروه هنری آینه شهرستان ابرکوه اجرا شد.