ولی اسماعیلی در گفتوگو با آرانيوز دراردبیلاظهار داشت: زمان جراحی اقتصادی در بهترین شرایط ممکن قرار دارد و در هر صورت هزینهبر است و هزینههای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی در برخواهد داشت اما در هر صورت باید این طرح اجرا میشد که باید با حمایت همه دستگاههای اجرایی توسعه متوازن و برقراری عدالت را در جامعه محقق کنیم.
وی بیان کرد: توزیع عادلانه یارانهها و توجه به سرمایهگذاری در حوزه اقتصادی با کاهش فقر و آثار آن در جامعه یکی از مواردی است که با جدیت پیگیری میکنیم و با توجه به جسارت ستودنی دولت در این زمینه درصدد هستیم تا در هشت گام مشکلات و نارسایی سالهای گذشته و رانتخواران را از سر راه برداریم.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: این طرح باید از مقطعی شروع میشد و اجرای آن نباید امروز و فردا میشد چرا که ادامه این طرح با اصلاح ساختارهای بانکی، بیمهای و مالیاتی از اهم مواردی است که برای به دست آوردن یک اقتصاد سالم و رقابتی در سطح کشور باید ادامهدار باشد.
اسماعیلی ادامه داد: تصویب مردمیسازی یارانهها برای شکست انحصارات اولویت اساسی است و درصدد هستیم رویه غلط ارز ترجیحی در کشور را از بین ببریم و گامهای عملی در تقویت نظام اقتصادی به دور از تبعیض و توسعه متوازن باشد که به همین منظور باید اقدامات لازم در این زمینه انجام یابد و بتوانیم شاهد دستیابی به عدالت اقتصادی باشیم.
وی تصریح کرد: کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه، حاشیهنشینی و معضلات اجتماعی ابرچالشهایی هستند که مجلس و دولت ریلگذاری صحیح را در کاهش آسیبها و حاشیهنشینی شاهد خواهیم بود که به همین منظور برنامههای مختلفی از سوی کمیسیون اجتماعی ارائه شده است.
اسماعیلی افزود: امیدواریم با تقویت نظام اقتصادی و رفع دغدغه و نارسایی بتوانیم اهداف مورد نظر را در هموارسازی مسیر اقتصادی محقق کنیم.
وی افزود: دریافت مالیات از تولید امری نامناسب است و باید از عایدی سرمایه مالیات گرفته شود چرا که تولید نیازمند پشتیبانی است و با اصلاح تعرفهها میتوان در ابعاد مختلف تقویت نظام اقتصادی کارآمد را شاهد بود.