کد خبر: ۹۸۰۰۸
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۰
استاندار همدان به ظرفیت‌های استان در زمینه معادن و کشاورزی اشاره کرد و گفت: پژوهشگران استان باید به تولید ثروت از این ظرفیت‌های عظیم بومی ورود کنند.
پژوهشگران همدان به تولید ثروت از ظرفیت‌های بومی ورود کنند

به گزارش آرانيوز از همدان، علیرضا قاسمی فرزاد، صبح امروز در در آیین اختتامیه جشنواره پژوهش و فناوری استان همدان، با بیان اینکه امسال بنا به فرموده مقام معظم رهبری در عرصه‌های دانش‌بنیان تکلیف خاص ایجاد شده است، اظهار داشت: رتبه‌های مورد اشاره در این جشنواره بیانگر این است که توانمندی مطلوبی در تولید علم پیدا کردیم که باید تولید ثروت را به همراه داشته باشد. 

وی تصریح کرد: آنچه امروز باید مورد توجه قرار گیرد این است که کشور ما در منطقه رتبه یک تولید علم است اما باید تلاش مضاعفی داشته باشیم که از سرعت رشد علمی و فناوری جهان عقب نمانیم.

استاندار همدان با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی همدان که بیشترین تولیدات مقاله را در این جشنواره داشته از افتخارات دانشگاهی کشور است، گفت: بنابراین لازم است همه حوزه‌های علمی پژوهشی در کارکرد تخصصی خود را در تولیدات فن‌آوری بکار گیرند. 

قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها باید همت خود را بر نایافته‌ها بگذارند، عنوان کرد: مثل بیماری سرطان که با رشد علم تا حدود بسیاری کنترل و درمان شده است و این مرهون رشد تجهیزات، دانش درمان و پیشگیری است. 

وی افزود: امروز با بیماری‌هایی مواجه هستیم که بسیار فراگیر هستند مثل بیماری دیابت که  خزنده و مرموز در جامعه رشد می‌کند و لازم است محققین و پژوهشگران به آن ورود کنند و نبوغ ایرانی این بیماری را کنترل و درمان کند.

استاندار همدان با تاکید بر اینکه ما از نظر توانمندی‌های علمی سرآمد بوده و هستیم، گفت: هرچه در خارج از کشور عرضه شده در ایران هم یا دانش پایه‌ای آن وجود داشته یا قابلیت مشابه سازی دارد بر این اساس باید تولید ثروت و محصول از این توانمندی‌ها بیشتر مورد توجه باشد. 

قاسمی فرزاد با بیان اینکه ما اولین استان هستیم که پردیس فناوری بخش کشاورزی را ایجاد کردیم و الگوی کشت را پیاده می‌کنیم، تصریح کرد: در این راستا ورود به بحران آب، تولید بخش کشاورزی و معدن می‌تواند محور عملکرد پژوهشی حوزه های علمی استان شود.

وی افزود: 185 میلیارد تومان در سفر ریاست جمهور برای پارک علم و فناوری اعتبار منظور شده و حمایت‌های مطلوبی برای پویایی و فعالیت‌های دانش صورت گرفته که امید است در سطح دنیا نیز به رتبه عالی دست یابیم و خلق ثروت را از محصولات دانش‌بنیان و علمی مورد توجه بیشتر قرار دهیم.

 

نظرشما
پربازدیدها
آخرین اخبار