بیتالله برقراری در گفتوگو با آرانیوز در اراک، با اشاره به برنامههای صندوق بیمه اجتماعی در حمایت از دانشبنیانها، اظهار داشت: بیمه اجتماعی از اصلیترین وظیفه صندوق بیمه اجتماعی است، بیمه کردن کشاورزان، روستائیان، عشایر و شهرهای زیر 20 هزار نفر است، البته قانون به مشاغل فصلی اعم از رانندگان و نظام مهندسی کشاورزی این اجازه را میدهد که عضو صندوق شوند.
وی افزود: در بخش دانشبنیانها و شرکتهای تابعه صندوق، سعی براین است از ظرفیت دانشبنیانها استفاده شود و در این راستا مکاتبهای با برخی از دانشگاهها در جهت حمایت از شرکتهای دانشبنیان و معرفی آنها انجام شده است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور تصریح کرد: چندین جلسه با شرکتهای دانشبنیان در راستای شناسایی ظرفیت آنها برگزار شده است که خوشبختانه ظرفیت بسیار خوبی در این حوزه وجود دارد و با توجه به اینکه دولت سیزدهم توجه ویژهای به شرکتهای دانشبنیان دارد سعی ما براین است این دیدگاه از سوی صندوق نسبت به شرکتهای دانشبنیان وجود داشته باشد.
برقراری عنوان کرد: همچنین در حوزه بیمهای اگر دانش بنیانها مشمول قانون و مشمول این صندوق باشند، طبق ضوابط و مقررات میتوانیم آنها را تحت پوشش بیمه صندوق قرار دهیم و از ظرفیتهای آنها در شرکتهای تابعه استفاده کنیم، به عنوان مثال در بحث کنستانتره، یک شرکت تهیه تولید داریم که در صورت راهاندازی قرار است کنتسانتره تولید کند که در قبلا سعی براین شده بود شرکت ثالث تجهیزات آن را تولید کند، اما اگر چنین ظرفیتی در داخل کشور وجود داشته باشد میتوان به شرکتهای دانشبنیان واگذار کرد تا تولید در داخل کشور و توسط دانش بنیانها انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: در این خصوص نیز مذاکراتی وجود دارد، اگر به نتیجه برسد و این ظرفیت وجود داشته باشد حتما علاقهمند هستیم و استفاده خواهیم کرد، اما توصیه ما در ابتدا شناخت ظرفیتهای داخلی است و خوشبختانه ظرفیت داخلی بسیاری وجود دارد. ما باید به "خودباوری" برسیم و خود را باور داشته باشیم، بنابراین اگر مهندسین مجرب و دانشبنیانهایی در کشور وجود دارد که توانستهاند حرکتهای جدید و نوینی را ایجاد کنند و شناسایی شوند و برای ما کارایایی داشته باشند حتما از ظرفیت آنها استفاده خواهیم کرد.