کد خبر: ۱۱۶۴۴۸
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۰
علیقلی زاده مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی، اظهار داشت: شرکت فولاد خوزستان با دارا بودن نیروی متعهد، متخصص و نخبه، پله های ترقی را با سرعت طی نموده و به قطب صنعت فولاد کشور تبدیل شده است. کسب دستاوردهای فراوان توسط این مجموعه علی‌رغم بعضی محدودیت ها، شایسته تقدیر است.

شرکت فولاد خوزستان با وجود نیروی متعهد، متخصص و نخبه، پله های ترقی را با سرعت طی نموده است

به گزارش آرانیوز، علیقلی زاده ادامه داد: محدودیت حامل های انرژی به خصوص برق، ضررهای بزرگی به صنعت فولاد کشور از جمله فولاد خوزستان وارده نموده است. مجموعه فولاد خوزستان در سالیان گذشته در کنار تامین نیاز داخلی کشور و نوردکاران، مازاد محصولات باکیفیت خود را به اقصی نقاط دنیا صادر نموده است و از این طریق ارزآوری چشم گیر و نزدیک ۱/۴ میلیارد دلار  برای کشور به همراه داشته است. 

 

وی افزود: شرکت های فولادی برای بقای خود در چرخه زنجیره فولاد نیاز به تامین مواد اولیه و سنگ آهن خود دارند، فولاد خوزستان در همین راستا معادنی را در کشور به تملک خود در آورده و از جمله این معادن می توان به معادنی در استان های خراسان جنوبی و زنجان اشاره نمود. البته با ارائه گزارش مسئولان این شرکت باخبر هستیم که معادن دیگری هم در حال کارشناسی دقیق و در نهایت تملک است. این رویه یکی از  شروط بقا و تولید پایدار در آینده این شرکت محسوب می شود.

علیقلی زاده اظهار داشت: مجموعه فولاد خوزستان با تلاش و پشتکار کارکنان و مسئولان خود، انجام ممیزی های دقیق و همچنین اخذ گواهینامه های بین المللی، جایگاه مناسبی در کشور عزیزمان و دنیا در صنعت فولاد داراست و این حاصل تولید محصولات باکیفیت و در کلاس جهانی، تلاش یکپارچه همه ارکان سازمانی و مشتری مداری است. 

جانشین معاون معادن و فرآوری مواد وزارت صمت در پایان سخنان خود گفت: امیدواریم مشکل محدودیت های انرژی با همکاری همه جانبه دولت و بخش خصوصی مرتفع شود چرا که ناترازی برق باعث شده خط تولید فولاد خوزستان قطب دوم صنعت فولاد کشور این روزها خاموش شود و این روند خسارت های فراوانی از جمله: توقف تولید شرکت های نوردی بدلیل نبود مواد اولیه و تامین آن از سوی فولاد خوزستان، کاهش صادرات و خطر جدی برای اشتغال جوانان به همراه خواهد داشت.

، این بازدید، روز دوشنبه یکم مردادماه ۱۴۰۳ از بخش‌های یادشده انجام شد. 

محمد نیکوکار قائم مقام مدیرعامل در حوزه بهره برداری و توسعه گفت: این یک واقعیت است که ناترازی انرژی، سختی‌هایی برای شرکت ایجاد نموده است. همیشه باید این آمادگی را داشته باشیم که موج های منفی متفاوتی با صنعت برخورد می‌کند. مهم این است که با تمهیدات به موقع، تامین مواد اولیه، حفظ ایمنی و تولید با کیفیت این شرایط سخت را سپری نماییم. تمامی بخش‌های شرکت به یکدیگر وابسته و متصل به‌هم بوده و با کمک یکدیگر باید بر تولید با کیفیت اهتمام ورزیده شود.

نیکوکار افزود: با وجود گرمای شدید هوا، دولت تلاش بر کمترین فشار به بخش شهری و خانگی دارد. این امر باعث ایجاد محدودیت بر بخش صنعتی خواهد شد. در زمان پیک، شبکه توانایی کشش مصرف را ندارد. 

وی خاطرنشان کرد: بر اساس اتفاق‌های سالیان گذشته، فراز و نشیب در صنعت وجود داشته است. زمانی شرکت به سمت ورشکستگی حرکت نمود اما امروز با تمهیداتی که اندیشیده شده است، جای نگرانی وجود ندارد. با صرفه‌جویی می‌توان این دوره را سپری نموده و از فرصت به‌دست آمده، می‌توان با تعمیرات سالیانه، آماده سازی تجهیزات را انجام داد. 

نیکوکار ادامه داد: با کارکرد پروژه زمزم، بخشی از مشکلات تولید را می‌توان جبران نمود. البته با راه‌اندازی نیروگاه، امیدواریم که بخشی از نیاز انرژی برای شرکت تامین شود. 

نیکوکار اظهار داشت: در حوزه اکتشاف و تامین سنگ آهن، تلاش بسیاری شده که کنسانتره مورد نیاز تامین شود، این یک حقیقت است که ناترازی انرژی در نقدینگی شرکت، تاثیر گذار است اما با تمهیدات انجام شده در سالیان گذشته و بالا رفتن ظرفیت تولید شرکت، گذر از این چالش امکان پذیر است. 

وی در پایان با تشکر از صبر و تلاش کارکنان زحمتکش در بخش‌های مختلف شرکت، آرزوی توفیق برای کارکنان و بازگشت شرکت به شرایط عادی تولید نمود. 

عباسعلی تقوی معاون منابع انسانی و امور اجتماعی گفت: تمام تلاش سازمان بر بازگشت توان انرژی برق برای تولید به سازمان است. تلاش ما در زمینه حقوق و پاداش بر این است که کمترین فشار به کارکنان وارد شود. 

وی افزود: از ماه آینده برنامه سفر کارکنان نیز پیگیری می‌شود تا در اوایل مهرماه که محدودیت‌ها برطرف می‌شود با تمام توان سعی بر جبران تولید از دست رفته شود. 

مهران پاک بین معاون بهره‌برداری گفت: هدف ما ارزش آفرینی برای ذینفعان سازمان بوده که بر تداوم خط تولید، استوار است. شرکت فولاد خوزستان این افتخار را دارد که با طرح‌های بومی‌سازی در سطح کشور، نقش بسزایی در صنعت فولاد کشور ایفاد نموده است. 

وی افزود: محدویت‌ها و ناترازی انرژی، به خصوص برق، فشار زیادی را به شرکت وارد کرده است. مسئولان شرکت با تمامی سختی پیش آمده، دیدارهای مختلفی را با مسئولان استان و کشوری داشتند تا مجدد شرایط به حالت عادی باز گردد. 

پاک‌بین اظهار داشت: شرکت فولاد خوزستان، بحران‌هایی همچون دوران جنگ تحمیلی و نزدیک به ورشکستگی را پشت سر گذاشته است. کارکنان پرتلاش شرکت در خط مقدم تولید، از کوچک ترین فرصت‌ها برای تولید بهینه و ثبت رکورد برای تصاحب بازار کشور و منطقه استفاده نموده‌اند. 

وی افزود: در سال جاری تنها ۲۲ همت هزینه‌ی برق و گاز مورد نیاز شرکت می‌باشد. ما از کارکنان شرکت انتظار داریم، از میزان برق و انرژی موجود، بیشترین بهره‌وری را برای تولید بهینه داشته باشند. 

در حاشیه این بازدید، کارکنان در خصوص مسکن، صندوق بیمه و بازنشستگی، پاداش و دیگر موارد پرسش‌های خود را مطرح نموده که از سوی معاون منابع انسانی و امور اجتماعی، پاسخ‌های موجه دریافت نمودند.

نظرشما
پربازدیدها
آخرین اخبار